20 / 04 / 2024

İslam Memiş gram altın 150 lira yükselecek dedi, tarih verdi!

İslam Memiş gram altın 150 lira yükselecek dedi, tarih verdi!

İslam Memiş, '1200 TL olacak diyor. Altın yatırımcısı bunun için fazla beklemeyecek. Bu ayın sonuna doğru gram altın 150 lira birden yükselmiş olacak.' dedi.



Altın piyasasındaki hareketliğini değerlendiren İslam Memiş, yukarı yönlü hareketliliğin devam edeceğinin altını çizerek, gram altının yıl sonunda geleceği fiyatı açıkladı. İslam Memiş'e göre 30 günün sonunda gram altın bakın kaç lira olacakmış!

150 lira artacak

İslam Memiş gram altın 150 lira yükselecek dedi, tarih verdi!

Gram altındaki yükselişin süreceğini belirten İslam Memiş, altının 2022 yılını 1.200 TL seviyesinden kapatacağını söyledi. Memiş'in tahminine göre altın bir ayda tam 150 lira artış sağlayacak.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Aralık 2022 tarihinde saat 18.56'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.63 Türk Lirası, euro 19,39 Türk Lirası, altının gramı ise bin 52 Türk Lirası değerinde.

Asgari ücrette ilk teklif 13 bin TL!

Sürücülere büyük müjde! Motorinde haftanın 2. indirimi geliyor!

İslam Memiş'ten altın ve dolar tahmini! '31 Aralık son gün' uyarısı dikkat çekti


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön