24 / 04 / 2024

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara kritik uyarı. Yatırımcılar ne yapmalı? Dolarda son durum ne olur?

İslam Memiş’ten ev ve araba alacaklara kritik uyarı. Yatırımcılar ne yapmalı? Dolarda son durum ne olur?

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırım maksatlı ev ve araba alacaklara uyarıda bulundu. Altın ve dövizde yaşanacak gelişmelere de dikkat çeken Memiş, Haziran ayını işaret ederken kendi yaptığı yatırım hamlelerini de açıkladı. Peki yatırımcılar ev, araba mı almalı, döviz ve altına mı para yatırm



FED’in faiz kararının ardından yaşanan ekonomik gelişmeleri değerlendiren Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, yatırım yapmak isteyen vatandaşlara da tavsiyelerde bulundu.

Otomotiv sektöründeki durgunluğa dikkat çeken Memiş, yatırım amaçlı araç almanın anlamsız olduğunu vurgulerken, yükselen fiyatlar nedeniyle kimsenin araba almak istemediğini dile getirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön