19 / 04 / 2024

İşletmesi olanlara müjde! 60 milyar TL'lik destek paketi devreye girecek!

İşletmesi olanlara müjde! 60 milyar TL'lik destek paketi devreye girecek!

Şirketlere destek vermek amacıyla açıklanan yeni ekonomi modelinde  üretim, ihracat ve yatırım yapan firmalara KGF ile 60 milyar TL değerinde destek sağlanacaktı. Peki destek paketi ne zaman devreye girecek?



Şirketlere destek vermek amacıyla açıklanan yeni ekonomi modelinde  üretim, ihracat ve yatırım yapan firmalara Kredi Garanti Fonu (KGF) ile (Hazine destekli) 60 milyar TL değerinde destek sağlanacaktı. Peki destek paketi ne zaman devreye girecek? Destek paketi kimlere hangi şartlarla verilecek? İşte merak edilen soruların yanıtı...

İşletmesi olanlara müjde! 60 milyar TL lik destek paketi devreye girecek!

Bu paketin içinde bulunduğumuz hafta devreye girmesi bekleniyor. İş dünyasının finansmana erişimine kolaylık sağlamak amacıyla hayata geçirilecek olan destek, 3 başlık altında verilecek şekilde gerçekleşecek ‘Yatırımcı’ ve ‘ihracatçıya’ 25’er milyar TL'lik bütçe ayrılırken, ‘işletme harcamaları’ için belirlenen tutar ise 10 milyar TL'yi buluyor. 

Destek paketi kimlere hangi şartlarla verilecek? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön