26 / 04 / 2024

Isparta Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Isparta Şehir Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kamu-özel sektör işbirliği modeliyle yatırımı üstlenilen 755 yatak kapasiteli İsparta Şehir Hastanesi'nin yapımı hızla devam ediyor. 198 bin metrekare alan üzerinde bulunan hastanenin belirlenen süreden önce tamamlanması planlanıyor.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayalim diyerek yola çıktığı, tüm şehirlerde aynı anda projeleri geliştirip inşaatlarına başlanan, Akfen İnşaat tarafından kamu-özel sektör işbirliği modeliyle yatırımı üstlenilen 755 yatak kapasiteli İsparta Şehir Hastanesi'nin yapımı hızla devam ediyor. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Temel Atma töreninde Isparta Vekillerine ve konunun muhataplarına Isparta'daki projenin küçük olmasından dolayı tepki gösterdiği Şehir Hastanesi projesi İsparta'da 198 bin metrekare alana oturuyor. 


AK Parti İsparta Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel'in bölgede arazisi olan Isparta Belediyesiyle uzun süren ve zaman zaman basın üzerinden yapılan pazarlık sürecinin ardından geçte olsa Erdoğan'ın konu üzerindeki bilinen ısrarı nedeniyle bir şekilde uzlaşılan Şehir Hastanesi Cumhuriyet tarihinde Isparta'ya tek seferde yapılan en büyük yatırım olacak. Belirlenen süreden önce tamamlanması beklenen hastanenin kuş bakışı fotoğrafları çekildi. 


Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın vizyon projesi Şehir Hastanesi tamamlandıktan sonra kamu özel işletmesiyle Isparta'da yine bir ilk olacak. 


Bu eser ile İsparta'da sağlık'ta bir devrim gerçekleşecek. Sağlık hizmetlerinde kalite ve hızı diğer şehirlerde olduğu gibi ilimizde yaşayacak. 


Isparta Ekspres Gazetesi


Geri Dön