20 / 04 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 4, 15 Nisan'da satışa çıkıyor!

Ispartakule Bizim Evler 4, 15 Nisan'da satışa çıkıyor!

İhlas Holding, Ispartakule'de Bizim Evler markalı konut projesnin dördüncü etabına başladı. Böylece bölgedeki konut sayısını 2 bin 800'e taşıyacak olan şirket, neredeyse bir mahalle büyüklüğüne ulaştı  



İhlas Holding, Ispartakule'de Bizim Evler markalı konut projesnin dördüncü etabına başladı. Böylece bölgedeki konut sayısını 2 bin 800'e taşıyacak olan şirket, neredeyse bir mahalle büyüklüğüne ulaştı.

Bizim Evler çatısı altında üç etap konut gerçekleştiren İhlas Holding, kısa bir süre içinde Bizim Evler 4ü de satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Ispartakulede geliştirdiği Bizim Evler markalı konutlara bir yenisini daha ekleme hazırlığı içinde olan kurumun yapacağı konut sayısı ise 800.
Bugüne kadar 11 bin 370 aileyi konut sahibi yaptıklarını belirten Bizim Evler Proje Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli, proje hakkında şöyle konuştu: Bizim Evler 4 için ön talep toplamaya 15 Nisandan itibaren başladık. 60 bin metrekare arsa üzerinde geliştirdiğimiz projede yer alan 800 konutu 342 adetini 2+1 olarak tasarladık. 224'ünü 3+1 olarak projelendirirken,  228'ini de  4+1 olarak şekillendirdik. Proje ayrıca, 30 adet ofis, iki katlı dershane ve 70 mağazalık Bizim Çarşı da yer alıyor."

Aidatta metrekare fiyatı 0.90 kuruş

Aidatlarda önemli bir tasarrufa giderek, metrekare başına 0.90 kuruşluk bedel belirlediklerini vurgulayan Değerli, alanın yüzde 85lik bölümü peyzaja ayırarak yeşile verdikleri önemi bir kez daha ortaya koyduklarını kaydetti. Bizim Evler 4'ün konumuna da dikkat çeken Değerli, "Geniş peyzaj alanı ve sosyal tesislerin yanı sıra  proje ulaşım yollarında kolay bir noktada yer alıyor. Tren istasyonuna 150 metre,  Atatürk Havalimanına 15 dakika mesafede yer alan projeye İETT otobüsleri günde 150'yi aşkın sefer düzenliyor."

'ARTIK BİR MAHALLE  YARATTIK'
Hızla gelişen ve nüfusu artan Bahçeşehir Ispartakule'de yatırımlara devam edeceklerini vurgulayan Mehmet Erhan Değerli,  Bizim  Evler 2'yi sekiz ay erken teslim ettiklerini hatırlatarak, Bizim Evler 3ün inşaat ve satışına hızla devam ettiklerini kaydetti. Değerli,  Bizim Evler 4 de göz önüne alındığında Ispartakule'de yaklaşık 2 bin 800 konutluk Bizim Evler Mahallesi'nin doğduğunu dile getirdi.


Geri Dön