19 / 04 / 2024

Isparta'nın yeni projesi Kule 246 hayata geçiyor!

Isparta'nın yeni projesi Kule 246 hayata geçiyor!

Yalçın Baysan Group, Isparta'da yeni konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Kule 246 projesinin 24 ayda teslim edilmesi hedefleniyor.



Isparta'da yen bir konut projesi yapılıyor. 7 yıldır emek verilen proje oldukça farklı bir konsept içeriyor. Yalçın Baysan Group Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Baysan, KULE 246'yı anlattı. Isparta'nın yeni cazibe merkezi KULE 246 yükselmeye başlıyor. 


SADECE YENİ YAPILAR DEĞİL, YENİ HAYATLAR İNŞA EDİYORUZ. 

İsparta, konut sektöründe çığır açacak bir projeye ev sahipliği yapacak. KULE 246 Konutları, 23 dönüm arazi üzerine 7 ayrı blok ile merhaba demeye hazırlanıyor. Çevre Yolu Migros Kavşağı'nda Nisan ayından itibaren konutlar yükselmeye başlayacak. Konutlar sosyal donatı alanları ile aile bireylerinin tamamına hizmet verecek şekilde tasarlandı. 


İŞTE KULE 246'NIN ÖZELLİKLERİ 

Kule 246'nın sizlere sunduğu güzelliklerden bir tanesi boş zamanların yerini eğlenceli anların alacak olması. Doğanın, huzurun ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarın diye Kule 246'nın yüzde 60'ı yeşil alan ve sosyal donatılara ayrıldı. Doğadan esinlenerek özenle seçilmiş ağaç ve bitki türleri, önde gelen peyzaj mimarları tarafından tasarlandı. Yeşil alanların ön plana çıktığı, kamelya, gazebo, süs havuzları, amfi tiyatro ve saksı bitkileriyle stilize edilen özel tasarım peyzaj alanında keşfedilecek daha birçok sürprizler sizi bekliyor. Farklı ilgi alanları düşünülerek hazırlanmış alternatifli sosyal yaşam konseptlerinde günün stresinden uzak, sevdiklerinizle keyifli anlar yaşatacak. 


Kule 246, her köşesinde her yaştan sakinleri için keyifli sürprizler barındırıyor. Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Kreş ve Fitness Salonu ile boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirmeniz için hizmetinizde. Yeşillerle kuşanmış yürüyüş yollarına ne dersiniz? Benzerine rastlamadığınız peyzajıyla yepyeni bir değer olan Kule 246'da isterseniz arkadaşlarınızla birlikte Kamelya'da veya Kafe'de keyifli bir sohbete başlayın. Kararınızı verin gerisini Kule 246'ya bırakın. Çünkü Kule 246 bir yaşam projesi... Tasarımının sadece mimari ya da mühendislik odaklı değil, öncelikli insan odaklı olmasını önemsedik ve her detayı sizin için planladık. Otoparklar günümüzde insan yaşamının önemli alanlarından biri haline geldi. Kule246 Projesinde 750 araçlık otopark alanı ile site sakinlerinin rahatı için en ince ayrıntısına kadar tasarlandı. Modern unsurların bir arada harmanlandığı Kule 246 ile yepyeni bir yaklaşımı içinizde hissedeceksiniz. Tüm unsurların uyumla tasarlandığı bu projemizde her şey sizlerin rahatlığı adına profesyonelce düşünüldü. AVM, Fırın, Manav, Kasap, Kuru Temizleme, Kuaför ve Eczane gibi temel ihtiyaçlarınızı da site içerisinden çıkmadan karşılaya bileceksiniz. Bütün sporseverler için her branştan spor ortamı oluşturduk. Basketbol, voleybol, tenis, açık havada fitness gibi temiz hava eşliğinde yapabileceğiniz ferah bir spor ortamı sunuyoruz. Amfi Tiyatro, Açık ve Kapalı Çocuk Oyun Alanları, squash, Kreş ve Kapalı Yüzme Havuzu gibi eğlenceli ortamlar çocukların vazgeçilmezi olacak. Kule 246, sosyal tesisleri ile her şeyi eksiksiz olarak bir arada sizlere sağlamaktadır. Squasdan saunaya, havuzdan buhar odasına kadar tüm olanakları hizmetinize sunmaktadır. Kullanım Alanlarınızı Düşündük ve Yeniden Planladık; A-BC-D-E-F-G bloklarda farklı boyutlarda yaşam alanları tasarladık. Bu projenin en önemli tarafı, sadece daire alıyorum anlayışı değil. Bu proje, Isparta'nın ufkunu açacak, yapılaşmaların şekli değişecek. Başlangıcımız nisan ayı olacak. Yerleşkemiz başladı, altyapı kuruluyor. Ofisimiz, örnek dairemiz yapılıyor. Hızlı bir şekilde işi tamamlayacağız. 


NEDEN CAZİBE MERKEZİ? 

Burası bir cazibe merkezi haline geldi. Şehir Hastanesi'nin kurulması, projenin daha farklı bir konsepte kavuşmasına neden oldu. Bu şehir hastanesinde doktor, hemşire, sağlık çalışanı ve diğer personel yürüme mesafesinde evine ulaşma imkanı bulacak, gelişen Isparta'da bu büyük bir kolaylık değil midir? Yerleşkenin cazibe merkezi olması için etrafındaki oluşumlar da önem taşıyor. Tapu Müdürlüğü ve Kadastro binası bitmek üzere, yürüme mesafesinde. Sonra Şehir Hastanesi var, hakeza Acil 112, Centrum Garden AVM yürüme mesafesinde. Yine aynı bölgede İl Özel İdaresi, Sağlık Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü gibi kamu kurum ve kuruluşlarının olması da ayrı bir avantaj sağlıyor. Yerleşkeden çıkıldığında trafiğe hiç girmeden, soldan Antalya'ya, sağdan üniversiteye gidebiliyoruz. 23 dönüm yerleşke alanında 7 bloktan oluşan projemiz 1+0, 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerimiz, lansmana özel satış fiyatlarıyla siz değerli Ispartalıların hizmetindeyiz. Yalçın baysan grup ürettiği projelerin tamamında yapım aşamalarındaki en küçük detayı bile belirli bir kalite kontrol anlayışı ile geliştirir. Ortaya koyduğu üretim yaklaşımı ile uluslararası tüm beklentileri en maksimum düzeyde karşılar. Profesyonel bir süreci başarı ile uygulamaktadır. Kule 246 projesinde de en temel değer müşterilerin mutlu olacağı bir sürecin hayata geçmesidir. Ailenizle, dostlarınızla ve sevdiklerinizle paylaşacağınız yepyeni bir dünya... 


24 AYDA TESLİM 

Başlangıcımız nisan ayı olacak. Yerleşkemiz başladı, altyapı kuruluyor. Ofisimiz, örnek dairemiz yapılıyor. Hızlı ve süratle işi tamamlayacağız. Konutları 24 ayda teslim edeceğiz. 


KONUT SEÇENEKLERİ 

3 ayrı 3+1 projemiz var. Bunun içinde 2 bloğumuz 136 m2, her katta 4 daire mevcut. Her katın çift cephesi var. Bir tane bloğumuz 170 m2'dir. Her katta yine 4 daire var. 3 tane bloğumuzda 145 m2 3+1 mevcut. Yine her katta 4 daire var. Bunun altında zemin katlarında 1 + 1 daireler var. Buralar yaşlılar için, üniversitede okuyan öğrenciler için ya da kısa süreli Isparta'da ikamet edecekler için tasarlandı. Kule 246'da olup da annesini, babasını yanı başında isteyenler buraları tercih edebilecekler. Gelen talepler doğrultusunda böyle daireler yapıldı. Giriş katlarını 2+1, 1 + 1 daireler çıkardık. Bir hanenin içinde evlatlarımız var evde de 2 kardeş var, bu öğrencimizin ders çalışması, tez gibi çalışmalarına daha fazla vakit ayırması için bu daireler düşüldü.Çünkü bu gençlerin bir bölümü aparta çıkmak istiyor böyle durumlar Isparta'da yaşanıyor. Biz bu duruma da çözüm odaklı yaklaştık. 6 bloğun altında 6 daire çıkartarak toplamda 1 + 1 ve 2+1 olmak üzere 36 adet daire çıkardık. Bu bloklarımı zemin artı 14 yani 15 kattır. Aidat, beleş oturacak değilsiniz İyi güzelde aidatlarda her ay kira öder gibi 300-500 arası olur e hayırlı olsun alacaklara Çok yüksek. Isparta birinci derece deprem bölgesinde. Oturmak cesaret ister 21 dönüm yerleşke alanında toplamda 731 daire var. Bloklar arasında 36 m. Mesafe olacak, G blokla diğer bloklar arasında 32 m. olacak. Her bloğun yan aralığı 25-26 m. olarak tasarlandı. 


FİYAT ARALIĞI 

Bu yerleşkenin içinde herkes kesesine göre bir daire bulabilecek. Daireler 170 bin lira ile 600 bin lira arasında değişen seçenekleri vatandaşımıza sunulacak. Yani 7 ayrı projeye sahip dairemiz var. 




www.kule246.com



Çözüm Gazetesi


Geri Dön