19 / 04 / 2024

İstanbul Finans Merkezi’nin yüzde 60'ı tamam!

İstanbul Finans Merkezi’nin yüzde 60'ı tamam!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, “Finans Merkezi'ndeki projemizin yüzde 60'ı tamamlandı. Yıl sonunda iki kulemiz hazır olacak” şeklinde konuştu. 



VakıfBank iştiraki Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Vakıf GYO, bu yıl 25’inci yılını kutluyor. Akşam'da yer alan habere göre; çeyrek asırlık tarihini İstanbul Uluslararası Finans Merkezi (İUFM) projesiyle taçlandıran şirket, İstanbul için stratejik öneme sahip projeyi bu yılın sonunda tamamlıyor. 

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, şirketin geçtiğimiz yıl aktif büyüklüğünü 2,4 milyar TL’nin üzerine çıkardığından bahsederek, “Bu yıl tamamlamayı hedeflediğimiz İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projemizle başarı grafiğimizi yükseltmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

İstanbul Finans Merkezi’nin yüzde 60 ı tamam!

DÜNYAYA DEĞER KATACAK

Türkiye’nin önemli projelerinden olan İUFM’nin aynı zamanda Ortadoğu bölgesi ve dünyaya da değer katacağından bahseden İncehasan, şu ifadeleri kullandı: “İUFM içerisinde yer alan ve toplam 261bin 537 metrekare inşaat alanına sahip projemizin yapım sürecini özenle yürütmekteyiz. 2020 sonunda yüzde 60 ilerleme seviyesine ulaştık. Fark yaratan dış cephesi ve tasarımıyla geleneksel mimarimizi yansıtan sembol bir yapı haline gelecek İUFM projemizde, 52 ve 36 katlı iki kulemiz bulunuyor. 2021 yılı sonunda tamamlamayı planlandığımız İUFM projemizde, 52 katlı uzun kule VakıfBank Genel Müdürlük Hizmet Binası olacak. 36 katlı kulemizi ise yerli ve yabancı finans kuruluşlarının kiralayacağız.”

Vakıf GYO'nun yeni projeleri yolda!


Geri Dön