20 / 04 / 2024

İstanbul Havalimanı’nda dört senede 164, 1 milyon yolcu!

İstanbul Havalimanı’nda dört senede 164, 1 milyon yolcu!

İstanbul Havalimanı, faaliyete geçmesinin ardından geçtiğimiz dört senede küresel salgına rağmen 164,1 milyon yolcuyu ağırlamışken uçulan nokta sayısı 262'ye yükseldi. İşte detaylar…



60,6 MİLYON YOLCUYA HİZMET VERDİ

İstanbul Havalimanı 25 Ekim 2021-24 Ekim 2022 tarihleri arasındaki bir senelik sürede 60,6 milyon yerli ve yabancı yolcuyu ağırlamış oldu.

Bu sene en hızlı toparlanan havalimanları arasında yer alan İstanbul Havalimanı 2022 yılındı dokuz ayında da 47,6 milyon yolcuya hizmet verdi. Yolcu sayısı iç hatlarda ise yüzde 62, dış hatlarda ise yüzde 102 artış gördü.

Küresel ticarette hızlı bir şekilde artan kargo taşımacılığı için de önemli bir merkez olma özelliği de bulunduran İstanbul Havalimanı'nda bu alanda çok sayıda da şirket faaliyet gösterirken, buradan kargo için uçulan nokta sayısı da 97'ye yükseldi.

İstanbul Havalimanı’nda dört senede 164, 1 milyon yolcu!

EYT’de deprem! Tarihler değişiyor! 3600 ek gösterge…

Küresel piyasalarda Fed heyecanı!

3 maaş alma hakkınız var! SSK, Bağ-kur ya da Emekli Sandığı fark etmiyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön