24 / 04 / 2024

İstanbul Marina satılık daire!

İstanbul Marina satılık daire!

Firma: DAP Yapı

Proje: İstmarina

Konutların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanan İstanbul Marina satılık daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı mevcut...



İstanbul Marina Evleri, İstanbul Anadolu yakası yakası Kartal bölgesinde yükseliyor. İstanbul Marina satılık daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve  5+1 olarak dizayn edildi.


Spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, buhar odası, gibi sosyal imkanların sunulduğu İstanbul Marina ne zaman teslim sorusuna 36 ay sonra cevabı uygun görülüyor. 


İstanbul Marina satılık daire sahibi olmak için  İstmarina  Kartal ödeme planı kapsamında isteyenler 25 bin TL peşinat veriyor. İsteyenler için ise 24 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor.


İstanbul Marina satılık daire!


31 katlı A blok, 34 katlı B blok, 36 katlı C blok, 38 katlı D blok, 36 katlı E blok olmak üzere toplam 5 bloktan meydana gelen Kartal İstmarina telefon numarası için haberimizden yararlanabilirsiniz. 


Dairelerin satış sürecine devem adilen İstanbul Marina satılık daire fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.  DAP Yapı  imzasıyla hayata geçirilen projede banka kredisi kullanmak mümkün.


Kartal İstmarina adres:  Ankara  Caddesi. No:147 Kartal, İstanbul, Türkiye


İstanbul Marina Kartal iletişim:

Tel: 444 43 46

Web: www.istmarina.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön