19 / 04 / 2024

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi 17 Aralık'ta!

Ceylan İnşaat'ın sponsorluğunda düzenlenecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında buluşturacak organizasyon  200 marka temsilcisini ağırlayacak.



Ceylan İnşaat sponsorluğunda gerçekleşecek İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi için geri sayım başladı. 200 marka temsilcisini ağırlayacak dev organizasyon, Türkiye’nin global ve yerel markalarını aynı çatı altında bir araya getirecek.

Sunuculuğunu ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in yapacağı II. Türkiye Altın Marka Ödülleri, 17 Aralık Pazartesi akşamı Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’de yapılacak. I. Türkiye Altın Marka Ödülleri’nde “ Yılın İş Adamı” ödülünü Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan alırken, Ceylan İnşaat ile de “Yılın İnşaat Markası” ödülüne sahip olmuştu.

Konu hakkında konuşan Muammer Ceylan, “Uzman bir ekip tarafından bu ödüle değer bulunmuş olmak bizim motivasyonumuzu daha artırdı. Aslına bakarsanız aldığımız bu ödül, işimizi ne kadar iyi yaptığımızın bir kanıtı. Türk markaları arasında olmak ve bu sıfatla ilerlemek bizleri daha da güçlü kılıyor. İnsanları Türk markalarına teşvik etmek ve markalaşmaya katkı sağlamak amacıyla da II. Türkiye Altın Marka Ödülleri’ne ana sponsor olmak bizler için bir gurur kaynağıdır” dedi. 

Türk markalarının adını, dünyaya en iyi şekilde duyurmayı planlayan Türkiye Altın Marka Ödülleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş: “Bu ödül töreninin amacı; ülkemizin önemli markalarının, Türkiye ve dünyadaki bilinirliğini artırmak ve hak ettiği yere ulaşmasını sağlamaktır. Kendi markalarımıza sahip çıkarak tüm dünyaya gücümüzü göstermek istiyoruz. Bu nedenle bu tür etkinliklerin, halkımızın markalarına sahip çıkması adına fırsat olacağını düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.
 


Geri Dön