26 / 04 / 2024

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak'ta başlayacak!

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Ocak'ta başlayacak!

İstanbul Mobilya Fuarı , bu yıl 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.



İstanbul Mobilya Fuarı , bu yıl 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında yeni adresi TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Türkiye'nin en büyük, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı olan İSMOB, 185 ülkeye ihracat yapan Türk mobilya sektörünün en profesyonel örneklerini sergilemek üzere 12 – 17 Ocak 2016 tarihleri arasında 12. kez kapılarını açacak. 


Her yıl MOSDER öncülüğünde rekor sayıda yerli ve yabancı firmanın katılımıyla düzenlenen Türkiye mobilya sektörünün birlik platformu İSMOB, bu yıl da Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Afrika'ya uzanan geniş coğrafyadaki mobilya profesyonellerini TÜYAP'ta bir araya getirecek.


Türkiye mobilya sektörünün yüzde 75'ni temsil eden ve sektörün global ölçekteki konumunu güçlendiren önemli çalışmalara imza atan MOSDER tarafından düzenlenecek fuarda; tasarımı ve kalitesiyle yoğun ilgi gören, işlevselliğiyle öne çıkan, özgün tasarımlarla hayat bulan mobilyalar sergilenecek. Türk ve dünya mobilya sektörünün en büyük buluşma merkezi İSMOB'ta ayrıca bu yıl, hem Türkiye'den hem de dünyanın dört bir yanından en yeni markalar da fuardaki yerlerini alacak.


Kaliteli hizmet anlayışı ve teknik altyapısı ile Türkiye'nin en büyük ve en modern fuar merkezi olan Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, toplam 60 bin metrekare sergi alanın da İSMOB Fuarı ile on binlerce profesyonel ve sektör temsilcilerini ağırlayacak.


Geri Dön