24 / 04 / 2024

İstanbul Pencere Fuarı 9-12 Mart'ta gerçekleşecek!

İstanbul Pencere Fuarı 9-12 Mart'ta gerçekleşecek!

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek.



Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek. Dünyadan ve Türkiye’den pek çok üretici ve tedarikçinin bir araya geleceği fuarda Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck, dev standında yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturacak.


Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için çevreye duyarlı üretim gerçekleştiren Egepen Deceuninck, 9-12 Mart 2016 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleşecek olan 17. İstanbul Pencere Fuarı’nda yeni ürünlerini sergileyecek. 2015 yılında 99 ülkeden ve Türkiye’nin tüm illerinden 55 bin profesyonelin ziyaret ettiği uluslararası fuarda, yerli ve yabancı yatırımcılar, tedarikçiler, hammadde ve profil üreticileri bir araya geliyor. 


Pek çok farklı ülkeden 700’den fazla markanın katılması beklenen fuarda Egepen Deceuninck fuarda yer alacağı dev standında yüzde 100 geri dönüşümlü, çevreye duyarlı ürünlerini sergileyecek. Zendow, HS76, Everest Max, katlanır kapı, kepenk, panjur, sürme sistemleri gibi hiçbir ürününde kurşun kullanmayan Egepen Deceuninck, piyasaya yeni sürdüğü ve sektörde önemli bir seri haline gelen Legend serisini ziyaretçilerle buluşturacak.


Egepen Deceuninck Grup Pazarlama ve Satış Müdürü Tamer Özen, “Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden biri olan Egepen Deceuninck olarak, Türkiye’de ki PVC sektörünün gelişimi için elimizden gelen her çalışmayı destekliyoruz. Yeni ürün geliştirmelerinin zor yapıldığı PVC sektörü için fuarlar hammadde ve sektör üreticileri için oldukça önem taşıyor. Yerli ve yabancı lider sektör firmalarının yer aldığı fuarlarda yeni trendlerimizi sergiliyor, sektör liderleriyle işimizi geliştirmeye yönelik yeni çözümler geliştiriyoruz. Bu nedenle İstanbul Pencere Fuarı’nı oldukça önemsiyor, yeni ürünlerimizi görmek için herkesi standımıza bekliyoruz” dedi.


Geri Dön