27 / 04 / 2024

Bursa İnşaat Fuarı 9-12 Nisan'da gerçekleşecek!

Bursa İnşaat Fuarı 9-12 Nisan'da gerçekleşecek!

BTSO'nun katkılarıyla Bursa inşaat Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirecek. BTSO ise fuar öncesinde sektör temsilcilerini bir araya getirerek.




BTSO'nun katkılarıyla Bursa inşaat Fuarı, 9-12 Nisan 2015 tarihleri arasında Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirecek. BTSO ise fuar öncesinde sektör temsilcilerini bir araya getirerek, organizasyonla ilgili hazırlıkları masaya yatırdı. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay, fuarların sektörler için hayati önem taşıdığını kaydetti. İnşaat Fuarfnın gayrimenkul yatırımcıları için de bir fırsat olduğunu vurgulayan Burkay, "BTSO olarak İnşaat fuarını önemsiyoruz. Uluslararası anlamda katılımın yoğun olacağı fuar, sektör için büyük önem arz ediyor" dedi. 


DOĞRU HEDEF KİTLE 

Fuarlarda öncelikli olarak hedef kitlenin iyi belirlenmesi gerektiğini hatırlatan Başkan Burkay, İnşaat fuarında yabancı yatırımcıların da yer alacağını kaydetti. Burkay, "Sektörün buluşmalarını doğru bir hedef kitle ile sürdürmemiz lazım. Bu sayede fuarlar uluslararası arenada söz sahibi olacaktır. Fuarda yabancı gayrimenkul yatırımcılarını mutlaka getirmemiz lazım. Özellikle Körfez ülkelerinden alım heyetlerini burada ağırlamalıyız. BTSO olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız" şeklinde konuştu. 


AYRI BİR HEYECAN KATIYOR 

İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İşadamları Derneği (İMSİAD) olarak fuara destek olacaklarını vurgulayan Demek Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, fuarda sektörün bütün dinamiklerini buluşturmak istediklerini vurguladı.  Özellikle gayrimenkul yatırımcılarını da organizasyona beklediklerini anlatan Mescioğlu, şöyle konuştu: "Bu konuda Bursa Emlak Müşavirleri Odası ile iş birliği içindeyiz. Bu fuarlar, sektöre de ayrı bir heyecan katıyor. Bizlere desteklerini esirgemeyen BTSO'ya teşekkür ederiz". 


Bursa Kent 



Geri Dön