25 / 04 / 2024

İstanbul Şişli'de 4 milyon 300 bin TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Şişli'de 4 milyon 300 bin TL'ye satılık fabrika!

İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 245,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 13 Ocak 2015 günü saat 14:30-14:40 arasında ihaleye çıkacaktır



İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan 245,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan fabrika İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 4 milyon 300 bin TL'ye satışa çıkılacaktır.


Satışa konu olan taşınmaz, 1. ihale günü tahmin edilen kıymetin yüzde 50'sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları mecmuunu ve satış masraflarını geçmek şartı ile ihale olunur.


İhale açık arttırma suretiyle yapılacaktır. Açık arttırmaya elektronik ortamda  teklif verme yoluyla başlanır. Elektronik ortamda teklif verme, birinci birinci ihale tarihinden yirmi gün önce başlar, ihalenin tamamlanacağı günden önceki gün sonunda sona erer. 


Bahse konu olan taşınmazın elektrik ve suyu bulunmaktadır. Her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Etrafta bitişik nizam yapılmış yapılar yer almaktadır.


İhale, İstanbul Adalet Sarayı'nda İstanbul Sulh Mahkemeleri satış memurluğu  odası Çağlayan'da yapılacaktır.


İhale İlanı 


T.C İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu


Taşınmazın Özellikleri;

İstanbul İli Şişli İlçesi 1097 ada, 4 parsel  Şişli Mahallesi Ahenk Sokak No:4 Mevkiinde bulunan fabrika satışa konudur.

İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön