26 / 04 / 2024

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? İstanbul’da ekmek 5 TL oldu mu?

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? İstanbul’da ekmek 5 TL oldu mu?

İstanbul’da ekmeğe zam geldi mi? Ekmek 5 TL oldu mu? soruları çıkan zam söylentilerinden sonra cevaplanmayı bekliyor. İşte detaylar!



İstanbul’da ekmeğin 5 TL olduğuna dair çıkan iddialar ortaya çıktı. Bunun üzerine Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek zammı ile ilgili açıklama yaptı. İşte yapılan o açıklama…

İSTANBUL’DA EKMEĞE ZAM MI GELECEK?

İstanbul’da ekmeğin 5 TL olduğu iddialara Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı son noktayı koydu. Balcı, "Son zamanlarda kamuoyunda gündeme gelen 'Ekmek İstanbul'da 5 lira oldu, tüm ilçelerde de yakın zamanda 5 lira fiyat uygulanacak' açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön