25 / 04 / 2024

İstanbul'da elektrikli scooter tamircisi yok! Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İstanbul'da elektrikli scooter tamircisi yok! Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Özellikle kalabalık kentlerde çok tercih edilen araçlardan biri olan elektrikli scooterların sayısı her geçen gün artıyor fakat piyasada tamirci sayısı da yeterli değil! Peki, elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Özellikle kalabalık kentlerde çok tercih edilen araçlardan biri olan elektrikli scooterların sayısı her geçen gün artıyor. Şehirde, binlerce elektrikli scooter aktif olarak kullanılırken, Türkiye'deki servis ağı henüz pek gelişmiş değil bu yüzden de piyasada tamirci sayısı da yeterli değil!

Eyüpsultan'daki iş yerinde elektrikli scooter satışı ve tamiri yapan Yalçın Sepil, bu cihazlara olan talebin son senelerde katlanarak arttığını söyledi.

Decathlon'da Elektrikli Scooter fiyatları çok şaşırtacak! İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...Scooter satın alan kişilerin garanti süresi geçtikten sonra bozulan cihazı tamir ettirmekte sorun yaşadığını anlatan Sepil, "Bu problemi çözmek için kolları sıvadım. Türkiye'de çok az sayıda kişi bu branşla ilgileniyor. Tamirci sayısı Türkiye'de bir elin parmağını geçmeyecek kadar az. Bana tamir için birçok şehirden scooter gönderiliyor. Günde 10-15 civarı scooter tamiri yapıp, teslim ediyoruz. Ölü sezon olduğu için sayı bu kadar düşük. Yazın bu oran 3 katına kadar çıkıyor." şekilde konuştu.

Yeni Şafak'ın haberine göre; Yalçın Sepil, tamir için gönderilen cihazların bir kısmının kullanıcı hatasından kaynaklandığını belirterek, scooterların ömürünü uzatacak tavsiyelerde bulundu.

İstanbul da elektrikli scooter tamircisi yok! Elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...Scooter alırken hafif ve performanslı olmasına önem verilmesi gerektiğini belirten Sepil, şunları kaydetti:

"Sürücüler daha çok düz yolda gitmekten ziyade yokuş tırmanabilen bir cihaz arıyor. Bu da cihazlarda arıza oranını yükseltiyor. Çünkü motor zorlanıyor. En çok ana kartları bozuluyor. Bu da cihazı zorlamaktan kaynaklanıyor. Bazı kullanıcılar cihaza yazılım yükleyerek hızını artırıyor. Bu da araçları zorlamış oluyor ve bozulmasına neden oluyor."

Aşırı yağışlı havalarda scooter kullanmanın ciddi masrafa yol açabileceğine değinen Yalçın Sepil, "Cihaza sıvı değmemesine dikkat edilmeli.

Sağanak yağışta kullanılmaması gerekiyor. Çünkü bataryaya su sızabilir, hatta batarya patlayabilir. Bataryaları uzun süre şarjsız bırakmamak gerekiyor.

Ürünün belirli bir voltaj seviyesi var. Bu seviyenin altında uzun süre güçsüz kalan bataryayı kurtarmak çok zor olur." dedi.

Peki, elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön