25 / 04 / 2024

İstanbul'da konutlar değerlendi!

İstanbul'da konutlar değerlendi!

İstanbul'un Ortadoğu bölgelerinde Dubai’den daha değerli olduğunu söyleyen GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, ''1 milyon dolara Londra’da 30 metrekare bir daire satın alınabilirken, İstanbul’da 100 metrekare bir daire satın alınabiliyor'' dedi.



Türk yatırımcılara konut ve perakende gayrimenkul konularında danışmanlık ve aracılık hizmeti veren GRED, dünyanın sayılı gayrimenkul danışmanlık firmalarından Knight Frank ile işbirliği gerçekleştirerek Global Vitrin projesine imza attı. GRED Kurucusu ve CEO’su Meltem Türker, Knight Frank’in yeni raporuna göre Türkiye gayrimenkul piyasasının global arenada önemini hâlâ koruduğunu söyledi.

İstanbul da konutlar değerlendi!

DUBAİ'DEN DEĞERLİ

Dünyadaki lüks konut projeleri içinde Türkiye’nin geçmiş yıllara oranla bir parça gerilemesine rağmen, en gözde yerleşim merkezleri Bodrum ve İstanbul’un hâlâ ilk 100 kent arasında yer aldığına dikkat çeken Türker, “Rapora göre, 1 milyon dolara Londra’da 30 metrekare bir daire satın alınabilirken, İstanbul’da 100 metrekare bir daire satın alınabiliyor. Bu açıdan bakıldığında İstanbul, Ortadoğu bölgelerinde Dubai’den daha değerli olduğunu gösteriyor” diye konuştu.


 


Geri Dön