25 / 04 / 2024

İstanbul'da kripto para madenciliğinde kullanılan cihazlar ele geçirildi!

İstanbul'da kripto para madenciliğinde kullanılan cihazlar ele geçirildi!

Mega kent İstanbul'da gerçekleştirilen kripto para operasyonunda, kripto para madenciliğinde kullanılan cihazlar ele geçirildi...



Mega kent İstanbul'da gerçekleştirilen kripto para operasyonunda, yasa dışı yollardan ülkeye getirilmiş olan kripto para madenciliğinde kullanılan toplam 73 cihaz ele geçirildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar dahilinde dün Fatih'te bir iş hanında bulunan depoda arama gerçekleştirdi.

İstanbul da kripto para madenciliğinde kullanılan cihazlar ele geçirildi!

Yapılan aramada, yasa dışı yollardan ülkeye getirildiği bildirilen kripto para madenciliğinde kullanılan toplam 73 cihaz ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 1 kişi hakkında, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan işlem yapıldı.

 

Bitcoin yüzde 10 değer kaybetti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön