23 / 04 / 2024

İstanbul'daki natamam villa Avrupa’daki şatodan daha pahalı!

İstanbul'daki natamam villa Avrupa’daki şatodan daha pahalı!

Türkiye’de emlak fiyatları gün geçtikçe artışını sürdürüyor. Öyle ki İstanbul’da villa fiyatları Avrupa’daki şato fiyatlarından daha fazla rakamlara ulaştı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan lüks konut uzmanı Sühran Aras, “Pandemi ile birlikte bir arz-talep dengesizliği oluştu" diyerek konuyu değ



Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan lüks konut uzmanı Sühran Aras, fiyatlar hakkında insanların kalabalıktan uzak, doğaya yakın bir hayatı istemeleri sebebiyle meydana gelen arz-talep dengesizliğini işaret etti. Aras açıklamasını “İnsanlar İstanbul’un daha az nüfuslu bölgelerine yöneldi. Özellikle Beykoz, Sarıyer, Silivri gibi ilçelerde bahçeli, müstakil evler pandemi döneminin gözdesi oldu. Tabi bu durum fiyatları da yükselişe geçirdi. Buna bir de gözü açık emlakçı ya da ev sahiplerini eklersek fiyatlar kaçınılmaz oluyor” ifadelerini kullanarak sürdürdü. 

İstanbul daki natamam villa Avrupa’daki şatodan daha pahalı!

AVRUPA’DA EN PAHALI ŞATO İSTANBUL’DAKİ VİLLA İNŞAATINDAN UCUZ

İstanbul’da yer alan en yüksek fiyatlı villa tipi konut henüz inşaatken 2 milyar 250 milyon TL'den alıcılara sunuluyor. Villanın özellikleri ise şu şekilde açıklandı: 

600 metrekarelik arsa üzerinde konumlanan villa 5+1 tipte ve 260 metrekare büyüklüğe sahip.


Geri Dön