29 / 03 / 2024

İstanbulkart sahipleri acilen baksın! Bunu yapmayan yandı! Hemen buraya bakın!

İstanbulkart sahipleri acilen baksın! Bunu yapmayan yandı! Hemen buraya bakın!

İstanbulkart kullananlar dikkat! Yapmayanlar için kötü haber: İptal ediliyor! Kullanmaya devam etmek için yapılması gereken şey çok basit...



Belbim, İstanbulkart kullanıcılarını SMS ve e-posta yoluyla bilgilendirerek, çerçeve sözleşmesi kapsamında 3 yıl boyunca kullanılmayan İstanbulkartların zaman aşımı nedeniyle kullanıma kapatılacağını duyurdu.

Belbim ayrıca, İstanbulkart kullanım koşullarında ve çerçeve sözleşmesinde yapılacak değişikliklerle ilgili olarak 30 Nisan 2023'ten itibaren yürürlüğe gireceğini bildirdi. Belbim, kullanıcılara e-posta yoluyla bilgilendirme yaparak, sözleşmenin 6493 sayılı Kanun gereği yürürlük tarihine kadar ücretsiz olarak feshedilebileceğini belirtti. Ayrıca, değişiklikleri kabul etmeyenlerin sözleşmeyi feshetmeleri gerektiği konusunda uyarıda bulunarak, değişiklikleri kabul etmeyenlerin sözleşme şartlarını otomatik olarak kabul etmiş sayılacaklarına dikkat çekti.

Belbim, 1987 yılından bu yana İstanbul toplu ulaşımında faaliyet gösteren 'Elektronik Ücret Toplama Sistemi'nin kurucusu ve geliştiricisi olarak tanınıyor. Şirket, tamamen yerli ve milli yazılım teknolojisiyle geliştirdiği bu sistemle doğru ve güvenli işlem altyapısı sağlayarak, elektronik para ve ödeme hizmetlerini çeşitli sektörlere sunuyor. Özellikle İstanbulkart aracılığıyla kullanılan bu sistem, güvenli, hızlı ve kolay ödeme imkanı sağlıyor.

Belbim, çerçeve sözleşme kapsamında bu sistemi daha da geliştirerek İstanbul'da toplu ulaşım hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlamayı hedefliyor. Şirketin bu çabaları, İstanbul'un yoğun nüfusu ve trafiği nedeniyle önem arz eden toplu taşıma sektöründe, kullanıcıların daha konforlu ve sorunsuz bir seyahat deneyimi yaşamasına yardımcı oluyor.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Nisan 2023 destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL para peş peşe yatıyor! 
6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB, Akbank ve Garanti açıkladı! Sakın kaçırmayın!
Emeklilere bir zam müjdesi daha! Emekli promosyonları uçtu! Bankalar arası yarış iyice kızıştı!

Geri Dön