29 / 03 / 2024

İstanbul'un en büyük meydanı Bağcılar'da hizmete girecek!

İstanbul'un en büyük meydanı Bağcılar'da hizmete girecek!

Bağcılar Belediyesi, İstanbul’un en büyük meydanını inşa etmek için harekete geçti. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Peyzajı ve genişliğiyle İstanbul’un en güzel meydanını hizmete açacağız” dedi.



Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ve her kesimden vatandaşın katıldığı İstişare Programları’nda yeni projeler hayata geçiriliyor. Toplam 48 bin metrekarelik alana sahip olacak İstanbul’un en büyük meydanı da bunlardan biri. Belediye meydanın altına otopark yapacak. Çevresinden geçen yollar da yerin altına alınacak. İlçedeki birçok projeyi birlikte hayata geçirdiklerini ifade eden Lokman Çağırıcı, peyzajı ve genişliğiyle İstanbul’un en güzel meydanını hizmete açacaklarını söyledi. Kentsel Dönüşüm Projesi’nin önemine dikkat çeken Çağırıcı, “Bu binaların yerine asansörlü ve otoparklı yeni konutlar inşa edeceğiz” dedi. 


ÜCRETSİZ HİZMET VERİYOR


Bağcılar Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü’nün ücretsiz olarak hizmet verdiğini de anlatan Çağırıcı, berber esnafı hemşerilerine, tekli bina yerine 4-5 parseli birleştirerek 4 kat yerine 5 katlı bina yapmaları çağrısında bulundu. Çağırıcı, peyzajı ve ışıklandırması yapılan park ve bahçeleri hizmete sunduklarını belirtti.

Akşam


Geri Dön