25 / 04 / 2024

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

İşten çıkarma dalgası yayılıyor! Dev banka karlılık hedefini tutturmak için binlerce çalışanını işten çıkaracak

Goldman Sachs 4 bine yakın kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. ABD'nin en büyük bankalarından Goldman Sachs, karlılık hedeflerini tutturabilmek amacıyla 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planlıyor.



ABD merkezli haber sitesi Semafor’da yer alan habere göre, bankanın tepe yönetimi, banka genelindeki yöneticilerden, düşük performans gösteren çalışanları belirlemelerini istedi. Dev ABD bankası Goldman Sachs’ın karlılık hedeflerini tutturmak için 4 bine yakın çalışanını işten çıkarmayı planladığı kaydedilen haberde, bunun gelecek yılın başlarında iş gücünde yüzde 8’e varan bir kesintiye yol açabileceği ifade edildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön