18 / 04 / 2024

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı

Milyonlarca yatırımcı ve vatandaş dolar kurunda son dakika gelişmeleri her zaman olduğu gibi bugün de takip etmekte. Yastık altında doları olan kişiler, an be an doların 20 lirayı bulacağı tarihe odaklanmış durumda. İşte detaylar…



Dolar - TL kuru son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve vatandaş tarafından oldukça merak ediliyor.

Yastık altında doları olan kişiler ise doların yükseleceği tarihe odaklanmış durumda. Dolarda kıyametin kopacağı tarih ise belli oldu. Peki, dolar ne kadar olacak? Dolar, kaç lira olacak? Dolar yükselir mi? İşte merak edilen bütün detaylar ve dolar son dakika gelişmeler...

YASTIK ALTINDA DOLARI OLANLAR...

Elindeki parasını yatırım niyeti ile dolara yatıranlar ya da bugün dolar almak isteyen kişiler, dolar kurunda son dakika güncel rakamları önemli derecede merak ediliyor.

Milyonlarca kişi bugün dolar kaç lira? Dolar bugün kaç Türk Lirası? Dolar bugün kaç lira oldu? sorularının yanıtlarını yurt içi piyasalarda oldukça merak ediliyor.

Dolar - TL kuru , hafta boyunca yukarı yönlü hareketine devam etti. Haftanın son günü olan 4 Eylül Cuma günü dolar/TL alış fiyatı 18, 27 Türk Lirası, dolar/TL kuru satış fiyatı ise 18,29 Türk Lirası seviyesinde işlem görüyor.

İşte karşınızda dolarda kıyametin kopacağı tarih! Elinde 1 doları olanlar bile bu habere hemen bakmalı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön