25 / 04 / 2024

İşte Vodafone Arena'nın mescidleri!

İşte Vodafone Arena'nın mescidleri!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.



Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.


Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena, 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor maçıyla futbolseverlere "merhaba" diyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.


KORİDOR KÖŞELERİ TARİH OLUYOR


Hatırlanacağı gibi futbolseverler, İnönü Stadı'nda ve birçok eski stadın koridorlarında yere serdikleri mukavva kartonları üzerinde namaz kılıp ibadetlerini yerlerine getiriyorlardı.


VODAFONE ARENA'DA MESCİT VAR


Bunu düşünen Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena Stadı'nın içerisine mescit yaptırdı ve futbolseverlerin ibadetlerini rahat bir şekilde icra etmelerini sağlayacak.


TARAFTAR MEST OLDU


Beşiktaşı taraftarlar, Vodafone Arena'da yer alan mescidin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaya başladı. Müjdeli haberi alan siyah-beyazlıların keyfine diyecek yok.


İşte Vodafone Arena'da yer alan mescidin fotoğrafları...


İşte Vodafone Arena nın mescidleri!


İşte Vodafone Arena nın mescidleri!



Sabah


80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!


Geri Dön