25 / 04 / 2024

İstikbal Mobilya Kosova'da 2 yeni mağaza açtı!

İstikbal Mobilya Kosova'da 2 yeni mağaza açtı!

Tür­ki­ye­’nin güç­lü mo­bil­ya mar­ka­la­rın­dan İs­tik­bal, yurt­dı­şı pa­zar­lar­da yay­gın­laş­ma ve da­ha faz­la tü­ke­ti­ci­ye ulaş­ma he­de­fi doğ­rul­tu­sun­da ya­tı­rım­la­rı­na Ko­so­va ile de­vam edi­yor.



Son ola­rak Ko­so­va­’nın Gji­lan ve Fe­ri­zaj şe­hir­le­rin­de ay­nı gün­de 2 ma­ğa­za bir­den açan şir­ke­tin yurt­dı­şı ma­ğa­za sa­yı­sı 334’e ulaş­tı. Açı­lış­lar­da ko­nu­şan Boy­dak Hol­ding Üst Yö­ne­ti­ci­si ve İs­tik­bal Mo­bil­ya Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Mem­duh Boy­dak, şun­la­rı an­lat­tı:


"İs­tik­bal mar­ka­mız­la he­de­fi­miz, 2016 so­nu­na iti­ba­riy­le Av­ru­pa­’da 100 ma­ğa­za­ya ulaş­mak. Biz mar­ka­mı­zı dün­ya ça­pın­da ta­nı­nır ve eri­şi­le­bi­lir bir ya­pı­ya ulaş­tır­mak is­ti­yo­ruz. Bu­nun için de içe­ri­de ve dı­şa­rı­da tü­ke­ti­ci­ye gü­ve­ne­bi­le­cek­le­ri bir mar­ka­yı, ka­li­te­li ve uy­gun fi­yat ga­ran­ti­siy­le sun­mak için ça­lı­şı­yo­ruz."


‘Dün­ya­ya ya­yı­lı­yo­ruz’


Mo­bil­ya sek­tö­rün­de açık ara li­der ol­duk­la­rı­nı da ifa­de eden Boy­dak, “Ye­ni­li­ğe da­ya­lı bü­yü­me stra­te­ji­si olan mar­ka­mız­la ürün­le­ri­mi­zi bu­gün Av­ru­pa­’dan As­ya­’ya, Or­ta­do­ğu­’dan Ku­zey Af­ri­ka­’ya ve Ame­ri­ka­’ya ka­dar tü­ke­ti­ci­ler­le bu­luş­tu­ru­yo­ru­z” de­di.


2023'te ilk 3'te olacak


Av­ru­pa­’nın en bü­yük mo­bil­ya üre­ti­ci­si ol­duk­la­rı­nı ha­tır­la­tan Mem­duh Boy­dak, ge­le­ce­ğe yö­ne­lik şu bil­gi­le­ri ver­di: “Bu ko­nu­mu­muz­la 2023 yı­lın­da dün­ya­nın en bü­yük 3 mo­bil­ya üre­ti­ci­sin­den bi­ri ol­ma he­de­fiy­le ma­ğa­za­laş­ma fa­ali­yet­le­ri­mi­ze de­vam edi­yo­ruz. Yıl­ so­nu­na ka­dar yurt­dı­şın­da 32 ma­ğa­za da­ha aça­ca­ğız.”


Bugün


Geri Dön