24 / 04 / 2024

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Bayındır Şehir Stadı yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayındırspor'un lig karşılaşmalarını oynadığı Bayındır Şehir Stadını baştan aşağı yeniledi.




Bayındır Şehir Stadyumu,  İzmir  Büyükşehir Belediyesi ve Bayındır Belediyesi'ne bağlı ekiplerin ortak yürüttüğü bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının ardından hizmete açıldı. Süper Amatör Lig ekiplerinden Bayındırspor’un aktif bir şekilde kullandığı tesisteki çalışmalar kapsamında, öncelikle stat ışıklandırılarak gece maçlarına uygun hale geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yıpranan saha zemini iyileştirildi, ardından yeni çim serim uygulaması yapıldı. Sporcuların ve hakemlerin kullandığı soyunma odaları da baştan sona yenilendi. Şimdiye kadar sadece misafir takımlar için ayrılan tribünlerin üzeri örtülüyken, bu çalışmalar sırasında karşı taraftaki tribünler de üst örtüyle kapatıldı. Böylece taraftarlar güneşten ve yağmurdan etkilenmeden takımlarını destekleyecek.

Koşu pisti de yenilendi


Bayındır halkının da yürüyüş yolu olarak faydalandığı saha kenarındaki toprak zemin ise spor yapmaya uygun sentetik malzemeyle kaplandı. Pist üzerinde yağmur sularının birikmemesi için kenarlarına su tahliye kanalları ve drenaj sistemi de uygulandı. Yeşil zemin üzerinde bulunan spor aletleri de baştan sona yenilendi. 
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli konuyla ilgili olarak, "Şehir Stadımız çok merkezi bir konumda ve bu durumu avantaja çevirmek istiyoruz. Çünkü  futbol maçlarının dışında özel günlerimizi de burada kutluyoruz. Büyükşehir Belediyemize, bu güzel çalışma için verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

 


Geri Dön