19 / 04 / 2024

İzmir depreminde panikleyen inşaat işçisi gökdelenin 24. katından düştü!

İzmir depreminde panikleyen inşaat işçisi gökdelenin 24. katından düştü!

İzmir depremi sırasında çalıştığı gökdelenin 24. katında panik yaşayan 21 yaşındaki inşaat işçisi Melih Dağbaşı, gökdelenden düşerek hayatını kaybetti.



İzmir'de cuma günü meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki deprem sırasında bir gökdelende çalışan inşaat işçisi paniğe kapıldı ve  gökdelenin 24'üncü katından düştü.

Sabah'tan Ceyhan Torlak'ın haberine göre; inşaat işçileri İsmail Avcı (22) ve Melih Dağbaşı (21) İzmir'deki depreme, 32 katlı ve 151 metre ile Türkiye'nin en yüksek çelik gökdeleni Biva Tower'ın 24'üncü katında çalışırken yakalandı. İskele depremde sallanmaya başlayınca önce İsmail Avcı binaya atladı. Daha sonra Melih Dağbaşı binaya geçmek isterken betona tutunamadı ve 24. kattan düştü.

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaptığı kontrolde Dağbaşı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Avcı polise verdiği ifadesinde, "Bir ay önce çalışmak için Balıkesir'den geldik. Deprem sırasında üzerinde bulunduğumuz iskele sallanmaya başlayınca panik yaptık. Önce ben iskeleden binaya atlayarak geçtim. Arkamdan da Melih atladı. Ancak betona tutunamayınca aşağı düştü" diye konuştu. Melih Dağbaşı memleketi Balıkesir'in Yenikavak köyünde son yolculuğuna uğurlandı.

İzmir depreminde Biva Tower inşaatından çelik parçalar düştü! 1 işçi yaşamını yitirdi!


Geri Dön