23 / 04 / 2024

İzmir Gaziemir'de alt yapı çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir Gaziemir'de alt yapı çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

İzmir'in Gaziemir ilçesi Beyazevler semtinde vatandaşlar, alt yapı çalışması tamamlanan yolların haftalardır asfaltlanmamasına tepki gösterdi. Haftalardır asfalt bekleyen yol, bu süreçte trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor. 



Beyazevler semtinden gelen 544 sokak ile Otokent ve 6. Sanayi Sitesi'ne giden 371 sokakların kesiştiği bölge kazıldıktan sonra asfaltlanmadı. 


Köstebek yuvası 


Otokent ve sanayi sitelerinin de bulunması nedeniyle yoğunluk yaşanan yolda manevra yapmak zorunda kalan araç sürücüleri büyük sıkıntı yaşıyor. Araçların alt takımlarının ve lastiklerinin köstebek yuvasına dönen yollar nedeniyle zarar gördüğünü belirten vatandaşlar, "Burada 3 aydır çalışma vardı. Tamamlanmasına rağmen aradan 3 hafta geçti. Ancak hala asfaltlanmadı. Neyi beklediklerini anlayamadık Bu şekilde bırakıp gittiler" dedi. Oto plazadaki esnaf da yolun asfaltlanmaması nedeniyle haftalardır mağduriyet yaşadıklarını belirtti. Yolların toz toprak içinde olduğunu yağmur yağdığında ise çamur deryasına dönüştüğünü belirten esnaf, "Satmak için sergilediğimiz ve vitrine koyduğumuz araçlarımız her gün çamur toz toprak içinde kalıyor. Araçları her gün yıkayıp silmek zorunda kalıyoruz. Belediye burayı bir an önce asfaltlasın" dedi.



Yeni Asır



Geri Dön