19 / 04 / 2024

İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi 14 Ekim'de başlıyor!

İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi 14 Ekim'de başlıyor!

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTI OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek.




İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği'nin, A ARTİ OSGB işbirliğiyle düzenlediği 2'nci  İzmir  İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ve Fuarı 14-17 Ekim 2015 tarihinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde gerçekleşecek. Türkiye'de bu alanda bir işveren örgütünce yapılan ilk organizasyon olma özelliği taşıyan zirve ve fuarla ilgili yapılan çalışmalar, Anemon Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla aktarıldı. Toplantıya IZSIAD Başkanı Hasan Küçükkurt, IZSİAD Başkan Yardımcısı Mukaddes Çelik, İZSIAD Genel Sekreteri Cengiz Yavaş, IZSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Dökmetaş, Nilhan Antitoros, A ARTI OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Aslanoğlu, Koordinatör Ayça Çatalyürek katıldı. 

Geçtiğimiz yıl ilki yapılan zirve ve fuarın çok başarılı geçtiğini, çıtanın yükseldiğini belirten Küçükkurt, "Bu yıl 14-17 Ekim 2015 tarihleri arasında yine Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenleyeceğimiz İzmir İş Sağlığı ve Güvenliği Zirvesi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı'nı çok daha etkili katılımla gerçekleştireceğiz. İkinci zirve 5 salonda, 17 sektörde, 70 konuşmacı, 2 özel oturum, teknik geziler, konser ve tiyatro etkinlikleriyle gerçekleşirken, iki bin metrekareyi geçen fuar alanında da 50'nin üzerinde yerli ve yabancı firma ürünlerinin yanında teknolojideki yenilikleri mühendis, mimar, doktor, hemşire, teknik elemanlardan oluşan profesyonel ziyaretçilerle buluşturacak" dedi. 


Yeni Asır


Geri Dön