19 / 04 / 2024

İzmir İstinye Park'ın inşaatı başlıyor!

İzmir İstinye Park'ın inşaatı başlıyor!

İzmir İstinye Park AVM ve Otel inşaatı 2016 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. Üçkuyular'da yükselecek projede AVM ve 211 odalı otel yer alıyor.




250 milyon dolarlık yatırım bedeli ile dikkat çeken  İzmir  İstinye Park projesinin inşaatı 2016'nın ilk çeyreğinde başlıyor, projede AVM ve 211 odalı otel yer alıyor.


Doğuş Gayrimenkul ile Orta Gayrimenkul Yatırım ortaklığı ile hayata geçirilecek olan İstinye Park İzmir'in AVM bölümünün inşaat alanı 301 bin metrekare, otel bölümünün inşaat alanı ise 40 bin metrekare olarak belirlendi. İzmir İstinye'de 2 bin 430 kapasiteli dev bir otopark alanı da yer alacak.


Semt Pazarı Ocak sonunda boşaltılacak

Balçova Belediyesi, Konak Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi'nden araziyi satın alan yeni mülk sahibi Doğuş Gayrimenkul, esnafa gönderdiği tahliye emrinde söz konusu arazinin Ocak ayı sonunda boşaltılmasını istedi. 


İnşaat 2016'nın ilk çeyreğinde başlıyor

Ruhsat işlemlerini tamamlayan Doğuş Gayrimenkul'ün dev AVM'nin inşaatına 2016'nın ilk çeyreğinde başlıyor. İstinye Park İzmir'in inşaatı 2018 yılı içerisinde tamamlanacak. Projenin hayata geçirilmesi ile alışveriş merkezini günlük 45 bin kişinin ziyaret etmesi, yaklaşık 300 mağazada toplam 1500 kişinin çalışması öngörülüyor. 



Otobüs durakları taşınıyor

Üçkuyular Aktarma Merkezi'ni kullanan bazı belediye otobüslerinin güzergahında değişiklik yapılırken yeni düzenleme ile son durakların bir kısmı Üçkuyular Vapur İskelesi'ne taşınmaya başlandı.



İzmir İstinye Park ın inşaatı başlıyor!



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön