24 / 04 / 2024

İzmir Kemalpaşa Ulucak'ta 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Kemalpaşa Ulucak'ta 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Kemalpaşa Ulucak Mahallesi'nde yer alan arsa 4 milyon 850 bin 547 TL bedelle 30 Aralık 2014 tarihinde ihale ediliyor...




İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğünden:


Aşağıda yeri ve nitelikleri belirtilen vakıf taşınmaz iş bu ilanda belirtilen şartlar gereği 5737 Sayılı Vakıflar Kanunun 12.maddesine ve 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili maddeleri uyarınca satış ihalesine çıkarılmıştır.

 

İli: İzmir

İlçesi: Kemalpaşa

Mahallesi: Ulucak

Pafta: 48 L II B

Ada: 531

Parsel: 2

Cinsi: 7 Adet Tavuk Kümesi 6 Adet Bakıcı Ev Arsası

Alanı (m2): 18217.21 m2

Hissesi: Tam

Maliki: İzmirde Dolaplıkuyu Mevkiinde Kain Baladur (Hacı) Mehmet Camii Şerif Vakfı Manevi Şahsiyeti

Kira Durumu: Kirada

Muhammen Bedeli (TL): 4.850.547,00 TL

Geçici Teminat ( %3): 145.516,41 TL

İhale Tarihi: 30.12.2014

İhale Saati: 10:00


 

İHALE USULÜ              :  2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun ilgili maddeleri gereği kapalı teklif, Vakıflar Meclisinin 27.12.2012 tarih ve 807/591 sayılı kararında belirtilen hususlar aynen muhafaza edilecektir.

İHALE İLANLARI         :  İlanlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 17. Maddesindeki esaslar çerçevesinde yapılacaktır.

İŞİN KONUSU               :  Yukarıdaki özellikleri belirtilen taşınmazların, Vakıflar Meclisinin 08.07.2013 tarih ve 807/591 sayılı kararında belirtilen şartlarda, satış ihalesine çıkartılması işidir.

İHALE KOMİSYONU   :  İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü Komisyonu,  İzmir  Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası Fevzipaşa Bulvarı No: 4 Konak/İZMİR

İHALE DOSYASININ

TEMİNİ                           :  İhale Dosyası ve ekleri mesai saatleri içinde İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nde görülebilecek ve ücretsiz olarak temin edilebilecektir.

Bahse konu vakıf taşınmazın 2886 sayılı Devlet İhalesi Kanunun ilgili maddeleri uyarınca satış ihalesine çıkılması;

1 - İhale yukarıda belirtilen gün ve saatte, İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün Fevzipaşa Bulvarı No: 4 Konak/İZMİR adresinde bulunan hizmet binasında toplanacak olan İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü İhale Komisyonunca yapılacaktır.

Komisyon başkanlığına verilen teklifler herhangi bir sebeple geri alınamaz.

2 - İstekliler ihaleye katılabilmeleri için, ihale dosyası ve yer gördü belgesini İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün yukarıda belirtilen adresinden temin etmek zorundadır. İhaleye katılacak istekliler 30.12.2014 günü saat 10:00 a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Fevzipaşa Bulvarı No:4 İZMİR adresinde bulunan İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğüne imza karşılığında teslim edeceklerdir.

3 - a) Dış Zarfa Konulacak Belgeler:

1 - Şahıslar için Kanuni İkametgah belgesi

2 - Tüzel Kişiler için Kanunen kayıtlı oldukları odadan ihalenin yapıldığı yıl içerisinde alınmış sicil kaydı.

3 - Teklifi veren katılımcının;

a) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza sirküleri,

b) Tüzel kişi olması halinde, ilgilisine göre tüzel kişi ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimdeki görevleri belirtilen son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi veya hususları tevsik eden belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri

c) Vekaleten ihaleye katılma halinde, firma veya ortak girişim adına katılan kişinin ihaleye katılımına ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi

d) Ortak girişim olması halinde her bir ortağın tüzel kişiliğine ait ayrı ayrı düzenlenmiş yukarıdaki belirtilen belgeler ile noter tasdikli ortaklık beyannamesi

4 - Satış konusu işin adına alınmış ve İdarenin vereceği örneğine göre düzenlenmiş geçici banka teminat mektubu veya İdaremizin Vakıfbank İzmir Şubesinde bulunan TR **********************07 nolu hesabına nakit olarak yatırılmış vezne alındı makbuzu.

5 - Her sayfası teklif sahibince imzalanmış İlan Metni

6 - Teklif mektubunun bulunduğu iç zarf

b) İç Zarfa Konulacak Belgeler:İdarenin örneğini vereceği teklif mektubu, usulünce doldurularak iç zarfa konulur.

4 - Vakıflar Genel Müdürlüğü satışı yapıp yapmamakta veya ihalenin her aşamasında ihaleyi iptal etmekte serbesttir.

5 - Her Türlü Resim, Harç, Vergi ve masraflar (İlan bedeli, Satış Bedeli Üzerinden Oluşacak Katma Değer Vergisi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından belirlenen 186.577,82 TL alt yapı katılım ve aidat payı, Tapu Döner Sermaye Bedeli, Karar Pulu Bedeli) katılımcıya aittir.

6 - Taşınmazın satış bedeli, KDV ve diğer bütün masraflar, ihale onayının alıcıya tebliğinden itibaren 15 günlük süre içinde peşin olarak tahsil edilecektir.

7 - İhalenin onaylanmasından sonra yasal süre içerisinde talipli satış işlemlerine başlamadığı takdirde ihaleye girerken yatırmış olduğu geçici teminat, ihale kanunu gereğince İdare bütçesine irad kaydedilecektir.

8 - Bu ilan yukarıda belirtilen taşınmaz için satış talebi ile ilgili idareye verilen dilekçe sahiplerine duyuru mahiyetindedir. İhaleye iştirak edecek gerçek veya tüzel kişiler taşınmazları görerek ihaleye girmiş sayılacaktır.

9 - Telgraf veya faks ile yapılacak müracaatlar ve postada meydana gelebilecek gecikmeler kabul edilmeyecektir.

10 - İhaleye giren katılımcılar vakıf taşınmazı görerek girmiş sayılır.

11 - Anlaşmazlık halinde taşınmazın bulunduğu İzmir Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir.

İlan olunur.

10368/1-1


Geri Dön