28 / 03 / 2024

İzmir Kısıkköy'de mobilyada özel üretim yapılıyor!

İzmir Kısıkköy'de mobilyada özel üretim yapılıyor!

İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.



İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her cebe uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy, özel üretimleri ile de dikkat çekiyor.İzmir'de mobilyanın kalbi olan Kısıkköy'de hizmet veren birçok marka cazip fırsatlar sunuyor. 400 mağazanın 125'inin mobilya mağazası olduğu Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin uğrak merkezi olmaya devam ediyor. Birçok ünlü markanın yanı sıra özel mobilya üretimi yapan firmalarında bulunduğu mobilya şehrinde oturma grubu, yatak odası, bebek odası, büro mobilyası için seçenekler bulunuyor. Kısıkköy Mobilya Şehri'nin sıfırdan ev kuracakların mutlaka gezmesi gerektiği bir yer olduğunu vurgulayan Kısıkköy Mobilya Şehri Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Canözden, "Kısıkköy, mobilyanın kalbi durumunda. Her bütçeye uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy'de müşterilerimize huzur içinde bir alışveriş keyfi sunuyoruz" diye konuştu. 


ÖZEL SİPARİŞ ALINIYOR 

Konusunda uzman satış danışmalarının olduğunu belirten Canözden, şöyle devam etti; "Danışmanların birebir ilgilenmesi ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verme ve istedikleri ürünün teminine kadar her konuda yardımcı olması, bir nebze olsun alışveriş stresini azaltıyor. Mobilya modasında, müşterilerimizi memnun etmek adına yeni modeller sunmaya çalışan usta zanaatkarlarımız özel siparişler de alıyor. Bugün mobilya şehrimizde 400 civarı iş yeri bulunmak. Sitemiz ise 125 'in üzerinde mobilya mağazasına ev sahipliği yapmaktadır. Bu rakamlar her geçen gün artarak devam etmektedir. Mobilya alacak olan herkesi Kısıkköy Mobilya Şehri'ne bekliyoruz. Bize bakmadan mobilya almayın diyoruz." 


Sabah 





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


İzmir'de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Kalitenin adresi Kısıkköy'de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

İzmir'de mobilyanın kalbi olan Kısıkköy'de hizmet veren birçok marka cazip fırsatlar sunuyor. 400 mağazanın 125'inin mobilya mağazası olduğu Kısıkköy, evlenecek çiftlerin uğrak merkezi olmaya devam ediyor. Birçok ünlü markanın yanı sıra özel mobilya üretimi yapan firmalarında bulunduğu mobilya şehrinde oturma grubu, yatak odası, bebek odası, büro mobilyası için seçenekler bulunuyor. Kısıkköy Mobilya Şehri'nin sıfırdan ev kuracakların mutlaka gezmesi gerektiği bir yer olduğunu vurgulayan Kısıkköy Mobilya Şehri İdare Müdürü Mehmet Yalçınkaya, "Kısıkköy, mobilyanın kalbi durumunda. Her bütçeye uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy'de müşterilerimize huzur içinde bir alışveriş keyfi sunuyoruz. Konusunda uzman, satış danışmalarının birebir ilgilenmesi ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verme ve istedikleri ürünün teminine kadar her konuda yardımcı olması, bir nebze olsun alışveriş stresini azaltıyor. Mobilya modasında, sizlere yeni modelleri sunmaya çalışan usta sanatkarlarımız, özel siparişlerinizi ve ürün üzerinde değişiklikleri yapmak için sizlerin emrinde olacaktır" dedi. 


125 MOBİLYA MAĞAZASI VAR 

Mobilya modasında, müşterileri memnun etmek adına yeni modeller sunmaya çalışan usta zanaatkarların özel siparişler de aldığını belirten Yalçınkaya, "Bugün mobilya şehrimizde 400 civarı işyeri bulunmak. Sitemiz ise 125'in üzerinde mobilya mağazasına ev sahipliği yapmaktadır. Bu rakamlar her geçen gün artarak devam etmektedir. Mobilya alacak olan herkesi Kısıkköy Mobilya Şehri'ne bekliyoruz. Bize bakmadan mobilya almayın diyoruz" diye konuştu. Sadece İzmir'in değil tüm Ege Bölgesi'nin mobilya merkezi haline geldiğini belirten Yalçınkaya, şöyle devam etti: "İzmir, Ege Bölgesi ve tüm Türkiye derken bugün dünyanın dört bir tarafına ihracat yapmaya başladık. Kaliteli malzeme, usta işçilik ve orijinal tasarımlarla haftanın 7 günü müşterilerimize hizmet sunuyoruz." 


Sabah


Geri Dön