24 / 04 / 2024

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor



İzmir'de mobilyanın kalbi olan Kısıkköy'de hizmet veren birçok marka cazip fırsatlar sunuyor. Birçok ünlü markanın yanı sıra özel mobilya üretimi yapan firmalarında bulunduğu mobilya şehrinde oturma grubu, yatak odası, bebek odası, büro mobilyası için seçenekler bulunuyor. Kısıkköy Mobilya Şehri'nin sıfırdan ev kuracakların mutlaka gezmesi gerektiği bir yer olduğunu vurgulayan Kısıkköy Mobilya Şehri İdare Müdürü Mehmet Yalçınkaya, "Kısıkköy, mobilyanın kalbi durumunda. Her bütçeye uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy'de müşterilerimize huzur içinde bir alışveriş keyfi sunuyoruz. Konusunda uzman, satış danışmalarının birebir ilgilenmesi ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verme ve istedikleri ürünün teminine kadar her konuda yardımcı olması, bir nebze olsun alışveriş stresini azaltıyor. Mobilya modasında, sizlere yeni modelleri sunmaya çalışan usta sanatkarlarımız, özel siparişlerinizi ve ürün üzerinde değişiklikleri yapmak için sizlerin emrinde olacaktır" dedi.


ÖZEL SİPARİŞLER DE ALINIYOR

Mobilya modasında, müşterileri memnun etmek adına yeni modeller sunmaya çalışan usta zanaatkarların özel siparişler de aldığını belirten Yalçınkaya, "Bugün mobilya şehrimizde 400 civarı işyeri bulunmak. Sitemiz ise 125 'in üzerinde mobilya mağazasına ev sahipliği yapmaktadır. Bu rakamlar her geçen gün artarak devam etmektedir. Mobilya alacak olan herkesi Kısıkköy Mobilya Şehri'ne bekliyoruz" diye konuştu. Kısıkköy'ün tüm Ege'nin mobilya merkezi olduğunu belirtenYalçınkaya, şöyle devam etti: "İzmir, Ege ve tüm Türkiye derken bugün dünyanın dört bir tarafına ihracat yapmaya başladık. Kaliteli malzeme, usta işçilik ve orijinal tasarımlarla haftanın 7 günü müşterilerimize hizmet sunuyoruz."



Sabah Egeli


Geri Dön