19 / 04 / 2024

Kısıkköy Mobilya yılın 365 günü fuar niteliği taşıyor!

Kısıkköy Mobilya yılın 365 günü fuar niteliği taşıyor!

Bünyesindeki 400 civarında firmayla evleneceklere ve evini yenilemek isteyenlere binlerce alternatif sunan Kısıkköy Mobilya Şehri, haftanın 7 günü yoğun ilgi görüyor



İzmir-Torbalı yolundaki Kısıkköy Mobilya Şehri yüzlerce firmasıyla özellikle evlilik arifesindeki çiftler ve evlerini yenilemek isteyenlerin öncelikli adresi olma özelliğini taşıyor. Mobilya fuarlarının belirli gün aralığında olduğunu belirten İdare Müdürü Mehmet Yalçınkaya, Kısıkköy Mobilya Şehri'nin yılın 365 günü fuar niteliği taşıdığını dile getirdi. Mobilyanın yanı sıra beyaz eşyadan ev aksesuarlarına kadar müşterilerinin hizmetinde olduklarını ifade eden Yalçınkaya "Tüm Ege Bölgesi'ni mobilya şehrimize bekliyoruz" dedi. Kısıkköy'e gelenlerin bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri birarada bulabileceğini dile getiren Kısıkköy Mobilya Şehri İdare Müdürü Mehmet Yalçınkaya, "Amacımız üretici ile tüketiciyi aracısız buluşturmak. Burada halkımız için tasarlıyor, halkımız için üretiyoruz. Her zevke ve her keseye uygun ürünleri bu şehirde bulmak mümkün" diye konuştu. 1988 yılında 300 dönüm arazi üzerine kurulan Kısıkköy Mobilya Şehri'nin kaliteli ürün ve hizmet politikalarıyla kısa sürede sadece İzmir'in değil tüm Ege Bölgesi'nin mobilya merkezi haline geldiğini anlatan Yalçınkaya, "İzmir, Ege Bölgesi ve tüm Türkiye derken bugün dünyanın dört bir tarafına ihracat yapmaya başladık. Kaliteli malzeme, usta işçilik ve orjinal tasarımlarla haftanın 7 günü müşterilerimize hizmet sunuyoruz" dedi.


PARK SORUNU YOK

Park sorununu ortadan kaldıran geniş sokakları ve ihtiyaçlara cevap veren imkanlarıyla da gelenlerin tüm günlerini geçirebilecekleri bir merkez olduklarını sözlerine ekleyen Yalçınkaya şöyle devam etti: "İzmir merkeze 22 kilometre uzaklıkta bulunan Kısıkköy Mobilya Şehritüketicilere otopark sorunu yaşamadan, şehrin gürültüsünden uzakta rahat ve huzurlu bir alışveriş ortamı sunuyoruz. Modern, klasik ve rustik tarzda yemek odası, yatak odası, oturma grupları, genç odası takımları, büro mobilyaları, hazır mutfak ve dekorasyon ürünleri, beyaz eşya, halı ve aydınlatma mağazaları ile her ihtiyaca ve her bütçeye uygun ürünü burada bulmak mümkün."


Sabah


Geri Dön