18 / 04 / 2024

TOKİ Kütahya İnköy'de emekliye özel 300 konut satıyor!

TOKİ Kütahya İnköy'de emekliye özel 300 konut satıyor!

TOKİ Kütahya İnköy'de emekliye özel 300 konut satıyor. Başvuruların 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlayacağı projede yüzde 12 peşinde, kalan bedel 180 ay taksitlendiriliyor.



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya İnköy “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında inşa ettirilecek 300 adet konut için ön talep toplayacak. 


Başvuruları 9 Aralık - 30 Aralık 2015 tarihlerinde kabul edilecek olan  TOKİ  Kütahya İnköy Konutları 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


TOKİ Kütahya İnköy ödemeleri yüzde 12 peşin ödemelerde 180 ay vade; yüzde 15 peşin ödemelerde ise 240 ay vade şeklinde yapılabiliyor. 


Kura çekiliş tarihi 28 Ocak 2016 olarak belirlenen TOKİ Kütahya İnköy Evleri başvuruları T.Halk Bankası A.Ş.’nin Kütahya İlinde bulunan tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. 


Kütahya İnköy başvuru koşulları!

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1. T.C. vatandaşı olması,

2. Projenin bulunduğu Kütahya İl sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu Kütahya nüfusuna kayıtlı olması,

3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması,

4. Kendisine eşine ve/veya velayeti altındaki çocuklara ait tapuda kayıtlı kat irtifaklı / kat mülkiyetli bağımsız bir bölümünün veya müstakil bir konutunun (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) olmaması,

5. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması gerekmektedir (Başvuru sahibinin ve eşinin gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dâhil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.)

6. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön