25 / 04 / 2024

İzmir Körfez Evleri projesi geliyor!

 İzmir Körfez Evleri projesi geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Çiğli'de, İzmir Körfezi zirvesinde, bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz Ege Koop İzmir Körfez Evleri ile konut sektörüne yeni bir standart ve ayar getireceğiz" dedi.



Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Zemin katından bile denize ve körfeze hakim mega projeyle İzmir’deki konut sektöründe dengeleri değiştireceğiz” dedi



İzmir'de 32 yıldır 200 milyon dolar yatırımla 100 bininin üzerinde kişiyi mülk sahibi yapan Ege- Koop, 2 yıl aradan sonra başlattığı proje çalışmalarını tamamlama aşamasına getirdi. Genel Başkan Hüseyin Aslan, "Ege-Koop 1984 yılında 10 bin konutluk dev projeyle Çiğli'de doğmuştu. Şimdi doğum yeri olan Çiğli'de,  İzmir  Körfezi zirvesinde, bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz Ege Koop İzmir Körfez Evleri ile konut sektörüne yeni bir standart ve ayar getireceğiz" dedi.


Deniz manzaralı 


Projenin 116 metrekare 2+1, 159 metrekare 3+1 dairelerden oluştuğunu belirten Aslan, "Zemin katından bile denize ve körfeze hakim 400 konutluk mega projeyle İzmir'deki konut sektöründe dengeleri değiştireceğiz" diye konuştu. Son yıllarda neredeyse maliyetin 2 katına satılan konutlarla ilgili piyasaya yeni ayar getireceklerini söyleyen Aslan, "Ege-Koop'un geçmişi, geleceğine kefildir. Mükemmelliyetçiliğimizden ödün vermedik. İzmir-İstanbul otoyolu ile İzmir-  Ankara  Hızlı Tren Projesi, 2-3 yıl içerisinde hizmete girecek. Ege-Koop İzmir Körfez Evleri'nin önemi böylece çok daha iyi anlaşılacaktır" dedi.


Fiyatlar düşecek


​Projede otopark, yüzme havuzu ve sosyal tesislerin de yer aldığını belirten Hüseyin Aslan, "2 yıldır yokluğumuzu hisseden İzmirlilerle yeniden buluşmaktan mutluyuz. Ege-Koop'un proje üretmediği son birkaç yılda İzmir'deki konut fiyatlarının neredeyse 2'ye, 3'e fırladığı çok net görülmüştür. İnanıyorum ki vatandaşlarımız yeni projemizde de her zaman olduğu gibi İzmir'in çeşitli yerlerinde satılan konut fiyatlarının yüzde 40-50 altında bir maliyetle konut sahibi olabileceklerdir" diye konuştu.

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan da, "Ege-Koop'un ilçemize ve kentimize kazandırdığı projeleri herkes biliyor. Yeniden böylesine bir proje ile ilçemize kentleşme anlamında önemli katkı sağlayacak. Ege- Koop'a ve bu projede yer alacak kooperatif ortaklarına elimizden gelen desteği vermeye hazırız" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön