27 / 04 / 2024

İzmir Marka 333'ün 2. etabı Ekim'de tanıtılacak!

İzmir Marka 333'ün 2. etabı Ekim'de tanıtılacak!

Özdeker İnşaat tarafından İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen "Marka 333" projesinin 1. etabının imalatı ve satışı tamamlandı. Projenin 2. etabının lansmanı Ekim ayında olacak.



Sektörde 53 yıldır faaliyet gösteren Özdeker İnşaat tarafından hayata geçirilen "Marka 333" projesinin 1. etabının imalatı ve satışı tamamlandı. Taahhüt edilen tarihten önce oturma raporları da alınarak daire sahiplerine teslimi yapılan projenin 2. etabının lansmanı Ekim ayında başlayacak. Yaptıkları tüm projelerde müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu belirten Özdeker İnşaat ortaklarından Erdinç özdeker, bu dönemde birçok firmanın aksine yatırımlarını hızlandırdıklarını ve bu doğrultuda Bornova ve çevresinde de yeni projelere başlayacaklarını söyledi. 


333 KONUTLUK 


İzmir'i, Çanakkale ve İstanbul'a bağlayan ana arterler üzerinde yer alan, İzmir'in 4. devlet üniversitesi Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü'ne çok yakın olan Marka 333, modern, dinamik ve genç yaşam şekliyle İzmir'e yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor. Yaklaşık 13 bin metrekare arazi ve 24 bin metrekare inşaat alanına sahip, 14 ve 16 katlı 3 bloktan oluşan Marka 333, 1 + 1, 2 + 1 ve stüdyo olmak üzere 333 konut ve ticari alanı bünyesinde barındırıyor. Yüzme havuzları, spor salonları, bilardo ve masa tenisi gibi sosyal aktivite alanları, otopark alanları ve concierge hizmetlerinin yanı sıra her daireye özel güvenlik sistemi, renkli interkom, kamera sistemleri, güvenkonut yapacak lik elemanları ve doğa ile dost Mitsubishi Electric ısıtma soğutma, sıcak su sistemiyle önemli bir yatırım ve ayrıcalıklı bir yaşam garantisi veriyor. 


Son dönemde birçok inşaat firmasının imalat ve satış yönünden zorlandığını belirten Özdeker İnşaat ortaklarından Erdinç Özdeker, Marka 333'ün 1. Etabım erken teslim etmekten büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Yaptıkları tüm projelerde müşteri memnuniyetinin üst düzeyde olduğunu belirten Özdeker, yeni başlanan projelerde ilk taleplerin herzaman eski müşteriler ve onların akraba ve arkadaş çevrelerinden geldiğini belirtti. 


Bornova'ya da konut yapacak


Gelecek hedefleriyle ilgili konuşan Erdinç Özdeker, bu dönemde birçok firmanın aksine yatırımlarını hızlandırdıklarını ve bu doğrultuda Bornova ve çevresinde de yeni projelere başlayacaklarını söyledi. 1. 

etabı tamamlanan Marka 333'ün 2. etap satışları Ekim ayında başlayacak. 



Web: http://marka333.com/



Habertürk Egeli


Geri Dön