19 / 04 / 2024

İzmir Marka 333'ün yüzde 40'ı satıldı!

İzmir Marka 333'ün yüzde 40'ı satıldı!

SON 4 yılda birçok önemli projeye imza atan Özdeker İnşaat, İzmir Çiğli Harmandalı bölgesinde ilk projesi olan Marka333'ü hayata geçirdi. Lansmanı ekimde yapılan projenin yüzde 40'ı satıldı.



SON 4 yılda birçok önemli projeye imza atan Özdeker İnşaat,  İzmir  Çiğli Harmandalı bölgesinde ilk projesi olan Marka333'ü hayata geçirdi. Lansmanı ekimde yapılan projenin yüzde 40'ı satıldı. Özdeker İnşaat, yine Harmandalı bölgesinde, 26 bin metrekare arazi üzerine, 6 bloktan oluşan yeni projesine 2016 yılı başında başlıyor. 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşan ve körfez manzarasına sahip olan projede, açık yüzme havuzları, spor alanları, süs havuzlan ve site içi güvenlik hizmeti yer alıyor. Özdeker İnşaat ortaklarından Erdinç Özdeker, "İzmir'in coğrafi konumundan dolayı Kuzey Aksına büyümesi yatırımlarımızı bu bölgeye kaydırmamızda en büyük etken oldu. Harmandalı'ndan Menemen'e kadar olan bölgenin TÜİK raporlarında önümüzdeki 10 yıl içerisinde Türkiye'de en çok gelişecek bölgeler arasında yer alması bunun bir kanıtı" diye konuştu. 


www.marka333.com/‎


Sözcü




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekidle yer aldı...


53 yıldır birçok önemli projeye imza atan, son dönemde yatırım için Çiğli Harmandalı bölgesini tercih eden ve bölgedeki ilk projesi Marka 333'le dikkat çeken Özdeker İnşaat, yeni yılla birlikte yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 

Marka 333'ün yoğun ilgi gördüğünü, ekim 2015'ten bu yana konutların yüzde 40'ının satıldığını söyleyen Özdeker İnşaat ortaklarından Erdinç Özdeker, "Bu başarılı satış grafiği ve piyasadan aldığımız güvenle yine Harmandalı bölgesinde, 26 bin metrekare arazi üzerine, altı bloktan oluşan yeni projemize başlıyoruz" dedi. Özdeker, şöyle konuştu: "3+1 ve 2+1 dairelerden oluşan, aileler için ideal olan bu yeni proje, Özdeker'intüm projelerinde olduğu gibi lansmanda satın alan müşterilerine yüksek prim yapma avantajı sağlayacak. Zemin kattan itibaren körfez manzarasına sahip projede; açık yüzme havuzları, spor alanları, süs havuzları ve site içi güvenlik hizmeti yer alıyor." Konutlar, çevre yoluna ve İZBAN'a yakınlığıyla da ulaşım kolaylığı sağlıyor.


Posta




Haber Habertürk Egeli Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Özdeker İnşaat'ın Çiğli'de hayata geçirdiği Marka333'deki konutların yüzde 40'ı satıldı.Özdeker İnşaat ortaklarından Erdinç Özdeker, "Yeni bir proje daha yolda" dedi.


Özdeker inşaat'ın Çiğli'de hayata geçirdiği yeni projesi Marka333'deki konutların yüzde 40'lık kısmı ilk 3 ayda satıldı. Harmandalıdaki ilk projelerinin Marka333 olduğunu söyleyen Özdeker İnşaat ortaklarından Erdinç Özdeker, "îlk 3 ayda bu başarıyı yakalamamız üzerine bölgede 6 bloktan oluşan yeni bir yatırıma daha kararı verdik" dedi. Özdeker, İzmir'in coğrafi konumundan dolayı Kuzey aksına doğru büyümesinin yeni yatırımları da bu bölgeye çektiğini kaydetti. Marka3333 projesinin Çanakkale ve İstanbul'a bağlayan ana arterler üzerinde yer aldığına dikkat çeken özdeker, "Ayrıca Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü ile İZBAN istasyonuna yürüme mesafesinde olan projemiz büyük ilgiyle karşılandı. Lansman başlangıcı olan Ekim 2015'den bugüne kadar yüzde 40'ı satıldı" dedi. Özdeker, Harmandalı bölgesinde 6 bloktan oluşan yeni projelerine de 2016 yılı başında başlayacaklarını vurguladı. 


SEKTÖRDE YARIM AŞIRI GERİDE BIRAKTILAR 

Sektörde 53 yılı geride bıraktıklarını kaydeden Özdeker, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde karşılayarak birçok önemli projeye imza attıklarını söyledi. Özdeker şöyle konuştu: "4 yılda Örnekköy'de 74 dairelik Sever Sitesi, Evka-3'de 72 dairelik Su Evleri, Çeşme Germiyan'da 26 villadan oluşan Çeşme Su Evleri, Tire'de 41 daire ve 24 dükkân projesi, Ulukent'te 32 daire, İnönü Mahallesi'nde 43 daire ile Kemalpaşa Organize Sanayi'de toplam 18 bin metrekarelik 3 fabrika inşaatını tamamladık." 


Habertürk Egeli


Geri Dön