26 / 04 / 2024

İzmir Park AVM 23 Ocak'ta açılıyor!

 İzmir Park AVM 23 Ocak'ta açılıyor!

İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile seçkin markaların bir araya getirildiği ilk yerel alışveriş merkezi İzmir Park, 23 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor.




İzmirli yatırımcı Savranoğlu Group tarafından 60 milyon dolarlık yatırım ile seçkin markaların bir araya getirildiği ilk yerel alışveriş merkezi  İzmir  Park, 23 Ocak'ta kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

32 bin metrekarelik inşaat alanına kurulan, 13 bin 200 metrekare kiralanabilir alana ve 150'si açık, 350'si kapalı olmak üzere 500 araçlık otopark alanına sahip İzmir Park, 23 Ocak'tan itibaren ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor. 


15 bin kişilik hedef

Konak, Şirinyer, Karabağlar ve Hatay'ın birleşme noktasında hesaplı ve mutlu alışverişin yanı sıra ziyaretçileri için renkli bir yaşam alanı sunacaklarını dile getiren Savranoğlu Yönetim Kurulu Üyesi M. Murat Savranoğlu, "Yaklaşık 500 kişinin istihdam edileceği merkezimiz, bölge ekonomisine de büyük katkı sağlayacak" dedi. 

İzmir'de nüfus yoğunluğunun en çok olduğu Konak, Buca, Karabağlar üçgeninin tam orta noktasında bulunan İzmir Park'ın binlerce İzmirliye ev sahipliği yapacağını belirten Savraoğlu, AVM'ye her gün yaklaşık 15 bin kişinin giriş yapacağını söyledi. Yerel AVM misyonunu benimseyen İzmir Park'ın 15 dakika erişim mesafesindeki yaklaşık 300 binden fazla kişinin temel ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayabilmesine olanak sağlayacağını da dile getiren Savranoğlu, "Açılıştan önce kurulan kadın ve çocuk kulüplerimiz ile fark yarattık. Anne ve çocuklara sunacağımız özel etkinlikler dışında kadınlara verilecek mesleki eğitimler ile onların iş hayatına kazandırılmasında da önemli bir rol üstleneceğiz" dedi. İzmir Park'ın 23 Ocak'ta birbirinden özel sürprizler ve renkli etkinliklerle açılacağı belirtildi.



Yeni Asır


Geri Dön