25 / 04 / 2024

İzmir Ulupark Evleri 'ne büyük talep!

İzmir Ulupark Evleri 'ne büyük talep!

Topuz Yapı'nın Ulukent'te yapımını sürdürdüğü Ulupark Evleri, kente ve eğitim kurumlarına yakınlığı, özgün mimarisi ve sosyal donatılarıyla ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir fırsat yarattı.




2014 yılı sonunda teslim edilecek Ulupark Evleri'nin yüzde 30'luk kısmını temel aşamasında satma başarısı gösteren Topuz Yapı, 60 ay için anlaşmalı bankalardan sağladığı 0,73'lük ve 120 ay için 0.82'lik faiz oranıyla projeyi daha da cazip hale getirdi. Topuz Yapı Satış Direktörü Nilgün Tuna, Ulupark Evleri'nin, yeraltı otoparkı, yüzme havuzu, fitness, geniş yeşil sosyal alanlar ve çocuk oyun parkıyla, hem yazlık hem de kışlık olarak kullanılabilecek yapıda tasarlandığını söyledi.


Tuna, Ulupark Evleri Satış ofisinin, haftanın 7 günü ziyarete açık olduğunu sözlerine ekledi.


Geniş sosyal olanaklar

Karşıyaka, Çiğli, Çandarlı, Menemen ve Foça'ya yakınlığıyla yoğun talep gören Ulupark Evleri, Çanakkale yolu üzerinde, İzban Ulukent durağı'na 500 metre ve Gelişim Koleji'ne 150 metre mesafede ve 18 bin metrekare alan üzerinde 14 blokta, 3'er ve 4'er katlı 143, 150, 160 ve 170 metrekarelik toplam 175 konuttan oluşuyor. 3 ayrı parsel içinde kurulan site içinde çocuk oyun alanları, geniş yeşil alan ve çevre düzenlemesi, çocuk ve yetişkin havuzu, toplantı odaları, metroya ring seferleri, 24 saat güvenlik ve kamera sistemi bulunuyor.



Yeni Asır


Geri Dön