18 / 04 / 2024

İzmir'de 2 milyon 821 bin TL'ye icradan satılık işyeri!

 İzmir'de 2 milyon 821 bin TL'ye icradan satılık işyeri!

T.C. İzmir 3. İcra Müdürlüğü İzmir Güzelbahçe'deki 2 bin 991 metrekare alana sahip arsa niteliğindeki taşınmazı açık artırma ile staışa çıkardı.




İzmir Güzelbahçe'de S.S. Çiçek Üretim ve Pazarlama Kooperatifi adına kayıtlı 2 bin 991 metrekareden oluşan işyeri borcundan dolayı açık artırma ile satışa çıkarıldı. 


Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi'nde yer alan çiçek mezat yeri olarak bilinen bodrum, zemin ve 1. kattan ibaret olan işyerinin muhammen bedeli 2 milyon 281 bin lira olarak açıklandı. 


Bodrum katta sığınak ve soğuk hava deposu, makine odası, depo ve istif salonu yer alıyor. Zemin katta, 4 adet ön cephede dükkan, mezat salonu, solda ihracat mezat salonu, sağ tarafta müşteri mahveleri bulunuyor. 1. katta mezat salonu iki tarafında idari odalar, restoran, mutfak, toplantı odası ve WC'ler bulunuyor. 


Taşınmazın konumu ulaşım ve taşıma imkanları, merkezi yerlere mesafesi dikkate alındığında tamamen cadde cepheli ve ulaşımı kolay yerde bulunuyor. Gayrimenkulun açık artırma ile satışı 2 Kasım 2012 Cuma günü 09.50 ile 10.00 saatleri arasında  İzmir  Bayraklı Adliyesi, İzmir 3. İcra Müdürlüğü salonunda yapılacak. 


Detaylı bilgi için tıklayın 


Burcu KILIÇARSLAN 


Geri Dön