19 / 04 / 2024

İzmir'de bu yıl peş peşe hastaneler açılacak!

İzmir'de bu yıl peş peşe hastaneler açılacak!

2016'da İzmir'de 517 yataklı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 150 yataklı Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binası, 57 üniteli Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bergama ve Kemalpaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri açılırken bu yıl sağlıkdaki yatırımlar devam edecek.




2016'da İzmir'de 517 yataklı Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, 150 yataklı Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Binası, 57 üniteli Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Bergama ve Kemalpaşa Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri açılırken bu yıl sağlıkdaki yatırımlar devam edecek.  Yeni yılda ilk olarak Mart ayında Bornova Devlet Hastanesi tamamlanacak ve poliklinik hizmetleri verilmeye başlanacak. Foça Devlet Hastanesi'nin yeni binası ile Bergama Devlet Hastanesi Ek Binası da bu yıl bitecek. Aliağa Devlet Hastanesi de inşaatı süren yeni binasında hizmete girecek. Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne taşınan Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin yerine 150 yataklı modern ve dijital hastane yapılacak.


Kaliteli hizmet için


İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, daha kaliteli sağlık hizmeti vermek için çalıştıklarını söyledi.


Yeni Asır 


Geri Dön