26 / 04 / 2024

İzmir'de imar ve mülkiyet sorunu çözülüyor!

İzmir'de imar ve mülkiyet sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Bayraklı Sevgi Yolu'nda düzenlediği mitingde önemli açıklamalarda bulundu. 



AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Bayraklı Sevgi Yolu'nda düzenlediği mitingde önemli açıklamalar yaptı.

Yıldırım'ın yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm konusunun en fazla İzmir'i ilgilendirdiğini, Bayraklı Tepekule'de 600 konutluk projeyle ilgili bir sıkıntı olduğunu, bu sorunu da çözeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2015 seçimlerinde İzmir'i gezerken mutlaka imarla, tapuyla, mülkiyetle ilgili, elektrik, doğalgaz, su ile ilgili sorunları çözeceklerini söylediklerini anımsatan Yıldırım, "İmar barış yasasını geçirdik. Düşünebiliyor musunuz  İzmir  gibi dünya şehrinin binalarının yüzde 62'si imarsız, ruhsatsız, sağlıksız. Bu meseleyi kökünden çözmek için imar barışını çıkardık. CHP ne diyor, 'efendim biz düşünmüştük'. Siz sadece hayal edersiniz. AK Parti de hayalleri gerçeğe dönüştürür." dedi. 
 


Geri Dön