20 / 04 / 2024

İzmir'de konut yatırımı İstanbul'dan avantajlı!

İzmir'de konut yatırımı İstanbul'dan avantajlı!

Çiçek Kardeşler Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, İzmir'de konut yatırımı İstanbul'dan avantajlı olduğunu açıkladı.



Çiçek Kardeşler Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, sürekli nitelikli göç alan İzmir'deki konut açığı devam ettikçe, sektörün de önünün açık olacağını belirterek "İzmir'deki ofis ve konutlar, kullanım kadar yatırım için de tercih ediliyor. Bundaki nedenlerden birinin de, İzmir'deki evlerin kalite fiyat orantısının, İstanbul'daki benzerlerine göre büyük avantaj sağlamasından kaynaklanıyor.


İzmir - İstanbul otoyolu,  Ankara  -  İzmir  hızlı tren hattı projelerinin tamamlanmasıyla birlikte İzmir'e büyük şehirlerden nitelikli göçte artış yaşanacak" dedi. İzmir'de yeni arsa ihtiyacına cevap verebilmek için kentsel dönüşümün artık yaşama geçirilmesi gerektiğine dikkat çeken Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek de "Kentin dörtte üçünün bir an önce yenilenmeye ihtiyacı var" diye konuştu.


Çiçek Kardeşler İnşaat'ın yaşama geçirdiği projeler arasında Çiçek Evler, Çiçek Park, İzmir iş dünyası için tasarlanan Çiçek Plaza ve Güzelbahçe'deki Oba Camping arazisine kurulacak yeni konut projesi de bulunuyor.


Yeni Asır




Geri Dön