28 / 03 / 2024

İzmir'deki Başbakanlık Ofisi 24 Mayıs'ta açılıyor!

İzmir'deki Başbakanlık Ofisi 24 Mayıs'ta açılıyor!

Başbakan Ahmet Davutoğlu 24 Mayıs'ta İzmir Büyükşehir Belediye Sarayı'nın hemen karşısındaki Merkez Bankası'nın iki katında oluşturulan Başbakanlık Ofisi'nin açılışını yapacak. Merkez Bankası, seçimden sonra bu binadan taşınacak.




Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Mayıs'ta miting için geleceği İzmir'de Büyükşehir Belediye Sarayı'nın hemen yanındaki Merkez Bankası binasında hazırlanan Başbakanlık Ofisi'ni hizmete açacak. 


Rekor katılım bekleniyor

Davutoğlu, 23 Mayıs Cumartesi akşamı geleceği İzmir'de Kaya Termal Otel'de sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve işadamları ile yemek yiyecek. Başbakan, 24 Mayıs'ta saat 11.00'de  İzmir  Büyükşehir Belediye Sarayı'nın hemen karşısındaki Merkez Bankası'nın iki katında oluşturulan Başbakanlık Ofisi'nin açılışını yapacak. Merkez Bankası, seçimden sonra bu binadan taşınacak.

Başbakan Davutoğlu, aynı gün Manisa mitingini gerçekleştirip İzmir'e dönecek ve Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilere seslenecek. Davutoğlu mitingin ardından İzmir'den ayrılacak. AK Parti İzmir il yönetimi, mitinge katılımın yüksek olması için düzenleme komisyonu kurdu. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, rekor katılımla yapmayı hedefledikleri miting için çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.



Yeni Asır




Geri Dön