25 / 04 / 2024

İzmit'teki şelale çöktü!

İzmit'teki şelale çöktü!

Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptırdığı şelalenin beton duvarları gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Toprak üzerine atılan beton yerle bir olurken, çökme esnasında bölgede kimsenin olmaması ise yaralanmaya sebep olmadı.




İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptırdığı şelalenin beton duvarları gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Toprak üzerine atılan beton yerle bir olurken, çökme esnasında bölgede kimsenin olmaması ise yaralanmaya sebep olmadı. Gece saatlerinde yaşanan olay sonrasında sesleri duyan vatandaşlar deprem olduğunu sandı. Şelalenin ne zaman eski haline döndürüleceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

 

KEYİF YAŞATACAKTI

Bilindiği üzere Erenler Şelalesi olarak anılan şelale 1000 metreküp su kapasiteli, 25 metre yüksekliğinde 50 metre uzunluğunda. Belediye şelalenin açılışında yaptığı duyuruda, “Türkiye’nin en büyük yapay şelalelerinden biri olma özelliği taşıyan şelalenin en dikkat çeken yanı ise eşsiz Körfez manzarası. Çevresinde kamelyalar, kafeterya, spor tesisi, aydınlatma ve bitkilendirme de yapılan şelale sesiyle dinlendirirken vatandaşlara şehrin manzarasını kuş bakışı izleme keyfi de yaşatacak” ifadeleri kullanılmıştı.



Manşet Kocaeli


Geri Dön