20 / 04 / 2024

izmit haberleri

izmit haberleri

Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptırdığı şelalenin beton duvarları gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Toprak üzerine atılan beton yerle bir olurken, çökme esnasında bölgede kimsenin olmaması ise yaralanmaya sebep olmadı.

İzmit'te istinat duvarı çöktü!

Kocaeli Serdar Mahallesi Şehit İlyas Bayraktutar Sokak'ta bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı, son günlerde bölgedeki yağışların da etkisiyle çöktü. Belediye ekipleri, söz konusu sokakta çalışma başlattı.

Kocaeli'de üst geçit yıkıldı!

Edinilen bilgilere göre, Başiskele Belediyesi’ne ait bir iş makinesini taşıyan 41 KK 117 plakalı çekici TIR, seyir halindeyken Yuvacık Kültür Merkezi Hizmet Binası önü, Okul Yolu Sokak’ta bulunan bir üst geçide çarptı.

İzmit'te alışveriş merkezinin çatısına vinç kolu düştü!

Sanayi Mahallesi'nde inşaat halindeki binanın kazık çakma işinde çalışan vincin kolu henüz belirlenemeyen nedenle bitişikteki alışveriş merkezinin çatısına devrildi. Mağaza yetkilileri, onarım için konfeksiyon bölümünü müşterilerine kapattı.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Real İzmit AVM Not Gayrimenkul'e satıldı!

METRO Properties'in sahibi olduğu ve geliştirdiği, 2000 yılında hizmete açılan 29 mağazalı Real izmit Alışveriş Merkezi, Not Gayrimenkul'e satıldı.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

İzmit'teki Emekli Evleri 5 yıldızlı otel konforunda!

izmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla hizmete sokulan ve Türkiye'ye örnek olan emekli evlerinden en az 5 bin kişinin yararlandığı öğrenildi.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

İzmit TOKİ Konutları'na yeni yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, izmit ilçesi TOKİ Konutları orman köy yolu yapımıyla ilgili ihale açtı. İhale, TOKİ Konutları'na 1.45 kilometrelik asfalt ve beton yol yapımını içeriyor.

İzmit'e iki yeni yol açılıyor!

Büyükşehir Belediyesi izmit'in batısında iki yeni imar yolunu açma çalışmalarında işin sonuna geldi. Büyükşehir Belediyesinin Derince bölgesinde açtığı iki yeni yol, trafiğin en sorunlu olduğu bölgeleri nispeten rahatlatacak.

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

izmit haberleri Haberi

izmit haberleri


İzmit Gazanfer Bilge Bulvarı üzerinde bulunan ve Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yaptırdığı şelalenin beton duvarları gece saatlerinde büyük bir gürültüyle çöktü. Toprak üzerine atılan beton yerle bir olurken, çökme esnasında bölgede kimsenin olmaması ise yaralanmaya sebep olmadı. Gece saatlerinde yaşanan olay sonrasında sesleri duyan vatandaşlar deprem olduğunu sandı. Şelalenin ne zaman eski haline döndürüleceği konusunda bir açıklama yapılmadı.

KEYİF YAŞATACAKTI

Bilindiği üzere Erenler Şelalesi olarak anılan şelale 1000 metreküp su kapasiteli, 25 metre yüksekliğinde 50 metre uzunluğunda. Belediye şelalenin açılışında yaptığı duyuruda, “Türkiye’nin en büyük yapay şelalelerinden biri olma özelliği taşıyan şelalenin en dikkat çeken yanı ise eşsiz Körfez manzarası. Çevresinde kamelyalar, kafeterya, spor tesisi, aydınlatma ve bitkilendirme de yapılan şelale sesiyle dinlendirirken vatandaşlara şehrin manzarasını kuş bakışı izleme keyfi de...