19 / 04 / 2024

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yeni binası hizmete açıldı!

 İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi yeni binası hizmete açıldı!

Marmarabirlik Yönetim Kurulu, Temmuz ayından itibaren yönetim kurulu toplantılarını her ay bir kooperatif bölgesinde yapma kararı aldı. İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifinin yeni hizmet binası ile yeni zeytin deposu hizmete açıldı...



İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifinin yeni hizmet binası ile yeni zeytin deposu hizmete açıldı. 


Marmarabirlik Yönetim Kurulu, Temmuz ayından itibaren yönetim kurulu toplantılarını her ay bir kooperatif bölgesinde yapma kararı aldı. 


Hidamet Asa başkanlığında ki yönetim kurulu üyeleri; Mustafa İlgen, Kemal Dinç, Şevket Karagöz, Osman Bostancı, Enis Edin ve Genel Müdür İbrahim Minareci ile birlik idari müdürlerinden oluşan heyet, ille ziyareti İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifine gerçekleştirdi. 


26 Haziran tarihinde kongrede yeniden seçilen Ergün Sürücü ve yeni yönetimi tarafından karşılanan heyet, Marmarabirlik tarafından 5 milyon TL'ye yaptırılan yeni idari bina ile yeni modern zeytin depolama tesislerini gezdi. 


Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, "Burada bir yıl önce İznik kooperatifimizin, tarihindeki en büyük yatırım çalışmasına başladık. Şündi yeni hizmet binası ile 3 bin 500 tonluk zeytin depolama tesislerinin hizmete girmiş olmasından dolayı mutluyuz. Sekiz kooperatifimiz var ve her bir kooperatifimize birlik olarak yatırım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Orhangazi ve İznik'teki entegre tesislerimizden sonra sırada şimdi Mudanya kooperatifimiz var. Buraya da 7 bin tonluk yeni entegre depolama tesisi kazandıracağız" dedi. 



A Gazete Bursa 




Geri Dön