28 / 03 / 2024

Jaguar E-PACE fiyatları belli oldu! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Jaguar E-PACE fiyatları belli oldu! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'u Jaguar E-PACE'in fiyatları resmen belli oldu. Peki, Jaguar E‑PACE fiyatları ne kadar? Jaguar E‑PACE kaç TL? İşte 24 Kasım 2022 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...



Jaguar'ın sevilen SUV'u Jaguar E-PACE fiyatlarında son dakika. Jaguar resmi internet sitesi üzerinden E-PACE'in fiyatları açıkladı. Peki, Jaguar E‑PACE fiyatları ne kadar? Jaguar E‑PACE özellikleri neler? Jaguar E‑PACE kaç TL? İşte 24 Kasım 2022 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'u Jaguar E-PACE, etkileyici tasarım ile dinamik performansın ideal bir birleşimini sunuyor.Konfor, E-PACE'de bireysellikle buluşuyor. Ton dikişli, kontrast dikişli ve cesur renklere sahip deri koltuklarla tarzınızı gösterin. Çok çeşitli malzemelere sahiptir. Jaguar E-PACE, heyecanı ayağınıza getiren benzersiz bir çeviklik ve sürüş konforu dengesi sunar.

Jaguar E-PACE fiyatları belli oldu! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Bu aracın kablosuz şarj özelliği, uyumlu akıllı telefonları kablo veya yuva olmadan şarj etmenizi sağlar. E-PACE, NanoeTM iyonlaştırma, sürücü ve yolcu hissini iyileştirir. PURIFY düğmesinin etkinleştirilmesi, özel olarak tasarlanmış bir filtreyi etkinleştirir. B. Dış havadaki PM2.5, toz ve polen gibi alerjenleri içerir.

Jaguar E‑PACE'in güzel tasarımı, geniş bagaj alanı ve birinci sınıf iç saklama alanı sunar. Geniş bir torpido gözü ve derin ön kapı cepleri temel ihtiyaçlarınızı elinizin altında tutarken, geniş bagaj uzun yolculuklar için ihtiyacınız olan her şeyi saklar.

Yeni su geçirmez ve darbeye dayanıklı seçenek/Opsiyonel Activity Key 3, aracınızın kilidini açmanıza, kilitlemenize ve çalıştırmanıza olanak tanır. Siz ve arkadaşlarınızın planladığınız açık hava etkinlikleri ne olursa olsun, artık geleneksel anahtarlara gerek yok.

Jaguar E-PACE fiyatları belli oldu! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

İsteğe bağlı piksel LED farlar, hareketli dönüş sinyalleri ile donatılmıştır. Uyarlanabilir Uzun Far, karşıdan gelen sürücülerin gözlerini kamaştırmamak için ışık huzmesini otomatik olarak bölerek karanlıkta görüşü iyileştirir.

Jaguar E-PACE, şehirlerde navigasyonu ve park etmeyi kolaylaştıran ve otoyolda sürüşü daha keyifli hale getiren Sürücü Yardımı özellikleriyle donatılmıştır. Bu teknolojiler sürücünün yükünü azaltmakta ve sürüş keyfini artırmaktadır.

Peki, Jaguar E‑PACE fiyatları ne kadar? Jaguar E‑PACE kaç TL? İşte 24 Kasım 2022 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...


Geri Dön