25 / 04 / 2024

Jaguar XE kaç TL? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Jaguar XE kaç TL? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Spor sedanı yeniden tanımlayan Jaguar XE'nin fiyatı resmi olarak açıklandı. Jaguar XE'nin fiyatı ne kadar? Jaguar XE'nin özellikleri neler? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...



Spor sedanı yeniden tanımlayan Jaguar XE'nin fiyatı resmi olarak açıklandı. Hafif hibrit teknolojisi ile geliştirilen yeni dizel serisi ile sürücülere en iyisini sunmayı hedefliyoruz.

Dinamik kullanımla yeniden tasarlanan Jaguar XE'nin performansı, gelişmiş sürüş teknolojileri ve özellikleriyle geliştirilmiştir. Heyecan verici bir sürüş için otomobil, tekerlekler arasındaki tork dağılımını sorunsuz bir şekilde dengeler. Bu sistem, viraj alırken aracın çevikliğini ve dengesini destekleyerek sürücüye güven verir.

XE'nin dört tekerlekten çekiş (AWD) sistemi, aracın performansını ve yol tutuşunu geliştirir. Intelligent Powertrain Dynamics (IDD) ile model, mevcut yol koşullarını analiz eder ve her yüzeyde dinamik kullanım için gücü tekerlekler arasında dağıtır.

Sorunsuz performans ve yakıt verimliliği için tasarlanan Jaguar XE, daha güçlü bir dizel motor ve daha akıllı kurtarma sistemiyle verimliliği ve kararlılığı artıran bir teknolojiyle donatılmıştır.

Bu isteğe bağlı paket, aracın estetiğini geliştirir ve sürüş deneyimini geliştirir. Yapılandırılabilir dinamikler arasında uyarlanabilir dinamikler, kırmızı fren kaliperleri, kaput spoyleri, 355 mm ön ve 325 mm arka frenler bulunur.

Telefon sinyali güçlendirici ile kablosuz şarj, uyumlu akıllı telefonların kablolar veya şarj bağlantı noktaları olmadan şarj edilmesini sağlar. Telefonunuz arabadayken, daha iyi alım ve daha net aramalar için arabanızın antenini kullanın.Jaguar XE kaç TL? 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

İsteğe bağlı NanoeTM iyonlaştırma, sürücü ve yolcu konforunu artırır. Bu özellik etkinleştirildiğinde, özel olarak tasarlanmış bir filtre dış havadaki küçük parçacıkları yakalayarak PM2.5, toz ve polen gibi uçucu alerjenleri kendine çeker. Ayrı katlanır koltuk seçeneği ile ikinci sıra koltuklar katlanarak tüm eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Elleriniz dolu olduğunda, isteğe bağlı hareketle etkinleştirilen elektrikli bagaj kapağı, bagaja kolay erişim için kapıları kolayca açıp kapatmanıza olanak tanır. Su geçirmez ve darbeye dayanıklı yeni isteğe bağlı Activity Key 4 ile arabanızın kilidini açın, kilitleyin ve çalıştırın. Siz ve arkadaşlarınızla hangi açık hava aktivitelerini planlarsanız planlayın, artık geleneksel araba anahtarlarına ihtiyacınız yok.

İsteğe bağlı gelişmiş özellikler, Jaguar XE5'inizin arkasını net ve engelsiz bir şekilde görmenizi sağlar. Antenin içine yerleştirilmiş bir kamera, aracın arkasındaki her şeyi sorunsuz bir şekilde görüntüleyerek dikiz aynasından canlı video iletir.

İsteğe bağlı gelişmiş özellikler, Jaguar XE5'inizin arkasını net ve engelsiz bir şekilde görmenizi sağlar. Antenin içine yerleştirilmiş bir kamera, aracın arkasındaki her şeyi sorunsuz bir şekilde görüntüleyerek dikiz aynasından canlı video iletir.

Peki, Jaguar XE fiyatları ne kadar? Jaguar XE kaç TL? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...


Geri Dön